Doktur_M
Moderator
Zacznę 15, jeśli coś ma być widać to 13 dpo już powinno na tych testach od 10 jednostek.Może jednak coś z tego będziekiedy chcesz testować?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zacznę 15, jeśli coś ma być widać to 13 dpo już powinno na tych testach od 10 jednostek.Może jednak coś z tego będziekiedy chcesz testować?
RozsądnieZacznę 15, jeśli coś ma być widać to 13 dpo już powinno na tych testach od 10 jednostek.
Nie wywołuj miesiączki z lasu!Rozsądnie
Ja 15 powinnam dostać miesiaczki jeśli nie będzie ciąży![]()
Bardzo by mi to pasowałoNie wywołuj miesiączki z lasu!Może nam się obu akurat uda i będą kwietnióweczki
![]()
Mi też, miesiąc rocznicy i moich urodzinBardzo by mi to pasowało
Najbardziej stresowało mnie to, że mogłam nie mieć owulacji, gdzie widziałam na USG kilka dni wcześniej duży pęcherzyk, więc mówię oj,.coś nie bardzo mi się to podoba. Ale skoro progesteron całkiem całkiem to jest jakaś szansa
Nic nie wywołujeoprócz
![]()
Kwiecień i maj są dla mnie idealne, w pierwszej ciąży miałam termin na drugą połowę stycznia i też mi bardzo odpowiadałMi też, miesiąc rocznicy i moich urodzinZawsze chciałam rodzić przed majem, bo się napatrzyłam na siostrę w zaawansowanej ciąży w upały, ale teraz to już wezmę dowolny termin.
Myślę, że owulację miałaś, wszystko by na to wskazywało, więc czekamy!
Poczekaj z tą betą, teraz Ci może wyjść malutko i się zasmucisz, a za tydzień będzieKwiecień i maj są dla mnie idealne, w pierwszej ciąży miałam termin na drugą połowę stycznia i też mi bardzo odpowiadał
Czekam, a im więcej o tym myśle tym bardziej mam chęć jechać na bete![]()
No wiem, wiem to racjonalne, ale mimo wszystko cierpliwość to nie jest moje drugie imiePoczekaj z tą betą, teraz Ci może wyjść malutko i się zasmucisz, a za tydzień będzie![]()
![]()
I co? Wywołane, za dwa dni ja próbujęNo wiem, wiem to racjonalne, ale mimo wszystko cierpliwość to nie jest moje drugie imie
Spoko jak coś beta najwcześniej za tydzień we wtorek, żeby po 48 h powtórzyć.
Ano własnie!I co? Wywołane![]()