Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przed chwilą pomacałam szyjkę i wydaje mi się wysoko i twarda, przez porównanie z tym, jaka mi się wydawała wczoraj - no ale nie wiem czy takie badanie ma w ogóle jakiś sens w przypadku, gdy nie stosuję tej metody na co dzień. Boję się, że hamuję @ swoją psychiką
i boję się, że uderzy jutro z wielką siłą, a akurat jutro muszę być w białym ubraniu - od stóp do głów, łącznie z bielizną - na podpaskę nie mogę sobie pozwolić, a nie wiem czy mam jeszcze gdzieś jakieś tampony
wybrałam wszystko w odcieniach fioletu-uwielbiam ten kolor- w połączeniu z bielą i brązami- wygląda super!
Mnie się już nawet sprzątać nie chce - sprzątam 2h, a po chwili znów wszystkie zabawki rozwleczone, w kuchni stosy garów, w łazience sterty ubrań... Definitywnie musimy przeprowadzić się do większego lokum, w którym nie będzie tak bardzo widać skali naszego bałaganiarstwa 
Hej kochane,nie odzywałam się,bo miałam wczoraj urodziny,w związku z tym cały dzień zalatana,potem znajomi wpadli itp.:-)
Ja w tym roku też obchodziłam 25 urodziny :-) (po raz kolejny
)skoro @ ma być pojutrze,to może warto by dziś zatestować?Wprawdzie to już popołudnie,ale kto wie?
Wiem,że na liście mam dopiero 20.06,ale jednak...niecierpliwa jestem. Póki co,objawów zbliżającej się @ nie mam
Jeśli teraz wyjdzie Ci I krecha, to przecież nie będzie ona miarodajna, bo możesz mieć jeszcze bardzo niskie stężenie hCG. Z kolei II mogą się okazać ciążą biochemiczną (tfu tfu odpukać) i będzie mega zawód w dniu spodziewanej @ 
ewka to kiedy testujemywe wtorek? bo juz w sumie bliiisko wiec tzreba wytrzymac i poczekac czy bedzie @ czy nie
wiesz taki bol jak na @ to tez moze zwiastowac, ze sie cos dzieje. ja w pierwszej ciazy przez kilka tygodni mialam takie cmienie jakbym miala zaraz okres dostac i pamietam jak za kazym razem jak szlam siku to sprawdzalam czy krwi nie ma. ale slyszalam, ze wieeele kobiet tak ma
![]()

ola no wiem, że tracę połowę cykli... nie dość, że mam długie cykle to jeszcze mam szansę by zajść w co drugim, czyli w sumie wychodzi na to, że mam ze 4 szanse na rokno masakra jakaś... :-(
P.S. Mialyscie juz jakies objawy w tym czasie? 19 dc
Moje dziecko ma najgorsze urodziny w zyciu. Nikt nie przyszedł.
Bardzo mocno Was przytulam i składam najserdeczniejsze życzenia dla młodego solenizanta!Pozazdrościć... u mnie to niestety ja ciągnę mojego faceta do łóżka... do czego to doszło...OneMoreTime mój mąż to jakby mógł to by zawsze znalazł pretekst i dobrą chwilę
Raz, jedyny, w zeszłym cyklu usłyszałam, że on już chce przerwę....
... a u mnie, znów dwie krechy. Mąż w pracy i co ja biedna mam zrobić![]()
słynny "ból głowy" przechodzi na facetów
;-)
też lubię

100 lat dla synka:-)

Myślałam,że go uduszę....
i taką piękną siatkową haleczkę... I już mi dzisiaj zapowiedział "hot night".
Może nie powinnam się takimi rzeczami chwalić na forum,ale nie mogłam się powstrzymać...