Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Cześć dziewczyny!! Ja byłam dziś na konsultacji u mojej gin. Dowiedziałam się że wszystko jest super, jestem całkowicie zdrowa i jestem na najlepszej drodze do osiągnięcia upragnionego celuPęcherzyk dojrzewa w najbliższych dniach powinna być owulacja. Żadne badania dodatkowe nie są potrzebne
Robiłam dziś test ovu - kreseczka testowa ciemniejsza niż wczoraj ale ciągle jaśniejsza od kontrolnej. Z M zobaczę się jutro rano - trzeba będzie działać
![]()
A jak skończysz, to jeszcze raz działaj :-) A potem jeszcze raz ;-)Bylam teraz na tym wyjezdzie sluzbowym- integracyjnym i tam byla dziewczyna w ciazy, w 7 m-cu, jest rozrywkowa, lubie ja bardzo, ale tak sobie na nia patrze, a ona w ciagu dnia Warke radlera pije, podczas wieczornej imprezy 3 takie wypila. Wiem, ze one maja 2%, ale ja bym chyba wogole wolala nic nie wypic...
Mówi się, że każda ilość może zaszkodzić, ale już lepiej wypić jedno karmi czy tam radlera albo malutki kieliszek winka, niż się spinać tym tematem i stresować. olapalo a ktry masz dzien cyklu?
Moje dziecko mnie właśnie doprowadza do szału,skacze po łóżku,mówię sto razy "Nie skacz",a ta bezczelnie się śmieje i dalej skacze...jak zaczynam krzyczeć,to przytula,całuje i takie tam,po czym za chwilę dawaj od nowa...![]()
Zresztą jak widać skutecznie, skoro reagujesz i na nią krzyczysz
Moja ostatnio ma nieprzyjemny zwyczaj płakania za każdym razem, gdy wychodzimy z jakiś zajęć lub spotkania dla dzieci - ryczy, że nie chce wychodzić, a potem woła, że chce iść z powrotem i nie dociera tłumaczenie, że inne dzieci też już poszły