Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ledwo mam siłę pisać...@ nadal brak... jutro albo pojutrze pewnie znów zatestuję,chociaż właściwie na wiele nie liczę.

madziolina to trzymamy kciuki!!!!
Mi z kalendarza internetowego wychodzi, że w czwartek owaulacja, na testech owaulacyjnych jeszcze 1 krechę tylko widać......
Wanda to gratulację!!!!
Mam nadzieje, ze bede ja miala dopiero w czwartek lub piatek, bo moj A bedzie w domu, a nie jak teraz na nocki, to i sie winka napic bedzie mozna i troche pofiglowac... Wg kalendarzyka wychodzi, ze najlepiej ok 20 wiec czwartek!

Dziś mój 32 dc i @ nie widać. Robiłam test w piątek i nic, ale czuję, że powinny wyjść dwie kreski.
od piątku robię testy owulacyjne i nic. :-( Wczoraj co prawda pojawiła się bledziusieńka druga kreseczka, ale... Dziś ból w podbrzuszu skutecznie uniemożliwiał normalne funkcjonowanie w pracy. Może jednak mój pęcherzyk postanowił pęknąć?
Trzymajcie kciuksy!
A może pęcherzyk rośnie i się rozpycha i stąd te bóle? plamienie trwa 2 dzień, jest to brązowo podbarwiony śluz, czasami z żyłkami. Zdziwił mnie tylko test owulacyjny, który zrobiłam dzień przed pojawieniem się plamienia, był negatywny ale druga kreska była mocno widoczna, a zazwyczaj w cyklach bezowulacyjnych druga kreska nie wychodziła wcale.![]()

u mnie okres nie przyszedlwiec sie ciesze i powoli przenosze do lutowek 2014
wiecie co jest niezwykle?! ze termin porodu wychodzi mi taki sam jak z pierwszym synem!!!

Dziewczynki...nie mam siły pisać...mam już klucze od nowego mieszkanka. Ale upał dramatyczny, normalnie Sahara...Ledwo mam siłę pisać...@ nadal brak... jutro albo pojutrze pewnie znów zatestuję,chociaż właściwie na wiele nie liczę.
Boże,idę się ochłodzić...podczytam was później.![]()
Cieszysz się z nowego mieszkania?? 
A co! W końcu po coś kupiłam te testy, nie żeby sobie tak w szufladce leżały 
). Po kilku kolejnych dniach kolejny teścik,dla sprawdzenia czy nie są wadliwe i już tylko jedna krech.DZIEWCZYNY!! JESTEM NA WAS ZŁA!! Uzależniłam się od wasMój ma teraz zmiany II zmiany i mam całe popołudnie i wieczór dla siebie wiec podglądam i podglądam. Miałam nie włączać już kompa i znów tu jestem. Olapalo czekam na Twoje testowanie. Ty to potrafisz budować napięcie ;-)
U mnie @ chyba zbliża się wielkimi krokami. Brzuchol mam jak balon wiec jak co miesiąc zanosi się na @. Jakby co to olapalo nie tracąc nadziei jutro zatestuje razem z TobąA co! W końcu po coś kupiłam te testy, nie żeby sobie tak w szufladce leżały
Gratuluje wszystkim dziewczyną, które zobaczyły II kreski!! W was największa nadzieja, że to jakiś szczęśliwy miesiąc. Uważajcie na siebie,dbajcie i informujcie.
Pozdrawiam
madziolina - ja w ty cyklu zakupiłam teściki owu. Nie przetestowałam ich zbyt szczegółowa, bo w dzień, w który przyszły, po powrocie z pracy w pędzie rozpakowałam paczkę i wypróbowałam. Od razu dwie wyraźne krechy, jak malowane. To był 12 dc. Nie wiedząc jeszcze, że teoretycznie owu powinna nastąpić za wiele godzin przystąpiliśmy do staranek :-) Następnego dnia sprawdziłam kolejny test i druga krecha była słabiutka (jakkolwiek to interpretować). Po kilku kolejnych dniach kolejny teścik,dla sprawdzenia czy nie są wadliwe i już tylko jedna krech.