Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na husteczce przy podcieraniu jakiś dziwny kolorTeraz narazie cisza, ale wszystko wskazuje na to, że @ przyjdzie.
staraczka ja właśnie mam dylemat czy testować dziś ,czy jeszcze się wstrzymać...testowałam ostatnio,ale wyszłą I krecha. Z drugiej strony nie ma co się dziwić,było przed terminem @...poczekam chyba do jutra,chociaż na wiele nie liczę.
Załamałam się dziś jak poczytałam co pisała jakaś dziewczyna - test wyszedł negatywny, po 2 tygodniach znowu, ale objawy się nasilały i dopiero po 4 tygodniach od spodziewanej @ wyszedł pozytywny
Odechciewa się testować jak się czyta takie teksty 
Tak, testowałam, niestety negatyw...
Co za okropne uczucie....
W ogóle nie rozumiem... 33 dc i nic... test dorwałam o czułości od 10 i dupa, nadal nic... Dziś mija dokładnie 2 tygodnie od ostatniej możliwości strzału, więc pewnie nic z tego nie będzie...
U mnie 34 dc i test też negatywny 

No i właśnie masz rację...Ja sama jestem całkiem dobrym przykładem. W pierwszej ciąży @ mi się spóźniała ok. 7 dni,zrobiłam betkę i nic.
Najgorzej, że test może nie być wiarygodny, a co się człowiek nasmuci i nadołuje to jegoZałamałam się dziś jak poczytałam co pisała jakaś dziewczyna - test wyszedł negatywny, po 2 tygodniach znowu, ale objawy się nasilały i dopiero po 4 tygodniach od spodziewanej @ wyszedł pozytywny
Odechciewa się testować jak się czyta takie teksty
Nie chciało mi się wierzyć,bo cykle miałam bardzo regularne. Powtórzyłam betkę po ok 5 dniach znowu i...tym razem wyszło.
Tylko że wtedy sytuacja była inna,bo to był pierwszy cykl po odstawieniu tabletek i od razu zaskoczyło,więc nie wiem kiedy wtedy była owu...a bzykaliśmy się wtedy naprawdę jak szaleni.

Pomijając moje staranka,nie wiem czy to dobra metoda...
Przecież to znowu wtedy kilka cykli w plecy,a i nie ma gwarancji sukcesu. Już sama nie wiem. @ oczywiście nadal nie ma,ale jestem dzielna.Zatestuję jutro. Chociaż,jak wspominałam,na wiele nie liczę.
Napisałaś wcześniej, że czujesz, że to TO, a co dokładnie sprawia, że masz takie przeczucie? Zazdroszczę Ci bezproblemowych dwóch zajść w ciążęU mnie 34 dc i test też negatywny
![]()

Pierwsze dziecko: Zaczynasz nosić ciążowe ciuchy jak tylko ginekolog potwierdzi ciążę.Drugie dziecko: Nosisz normalne ciuchy jak najdłużej się da. Trzecie dziecko: Twoje ciuchy ciążowe STAJĄ się Twoimi normalnymi ciuchami.

Mówię do męża, że skoro brzuch już jest ciążowy, to niech tam jeszcze tylko dzidzię wsadzi :-)I on mi powiedział,że powinnam z powrotem zacząć brać tabletki anty i wtedy wszystko się unormuje.Pomijając moje staranka,nie wiem czy to dobra metoda...
Przecież to znowu wtedy kilka cykli w plecy,a i nie ma gwarancji sukcesu.
?