Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja odstawiłam po 2 latach brania więc zobaczymy... Przed pierwszą ciążą brałam 8 lat tabl anty (wiem że niektóre z was traktują je jako truciznę :-( ) i udało mi się za 3 cyklem, zobaczymy jak będzie tym razem.

Teraz bym chciała też już i od razu...Przez 2 dni czułam się jakbym miała dostać @, lekko pobolewał mnie brzuch, a dzisiaj nic kompletnie. Dzisiaj mam 28 dc, czekamy na rozwój wydarzeń.... :-)![]()
a i jeszcze strasznie mi się chce pić non-stop, ale to raczej przez upały 
Biorę się ostro za kontrole cyklu, bo jak tak mają wyglądać nasze starania to
A tak jak pisała mi karola wcale ren ból nie musi oznaczać owulacji. Choć ja w dzień bólu miałam pozytywny test owulacyjny, następnego dnia już negatywa. Ale tak jak mówię, ja dopiero zaczynam i może gadam głupoty 
ból jajnika może ale nie musi sygnalizować zbliżającą się owulację, mnie bolał jajnik przed skokiem temperatury ale bolał również jak był cykl bezowulacyjny, bolał bo stworzyło się dużo pęcherzyków a nic nie pękło![]()
staraczka - o to mamy ten sam dzien cyklu :-) z tym, że ja nie wiem ile moje cykle trwaja. Fajnie byłoby mieć ten sam termin porodu ;-)![]()
wanda -no to ciekawe jak tym razem nam się uda, oby tez tak szybko :-) Mnie z dolegliwości bolą tylko piersi i nic poza tym nie mam...a i jeszcze strasznie mi się chce pić non-stop, ale to raczej przez upały
![]()

Także nie przywiązuję do tego większej wagi :-)