Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze tyle się nasłuchałam pod kątem raka piersi, jak ważne jest, żeby się wyrobić do 30-stki, że boję się trochę dłuuugich starań. Gdyby był inny czas, myślę, że mogłabym się bardziej cieszyć tym etapem, a tak mam pełne gacie strachu
No ale cóż, będzie jak ma być... Poza tym nie do końca widzę różnicę między 30 a 31 czy 32 

Prawdopodobny okres poczęcia: 10-16.07.2013 r.
Koniec pierwszego trymestru: 05.10.2013 r.
Koniec drugiego trymestru: 04.01.2014 r.
Oczekiwany termin porodu: 05.04.2014 r.
Aktualnie jest to raczej ciąża urojona (biorąc pod uwagę wprowadzone w formularzu dane)
Karola [/B]widzę, że u Ciebie tempka w górę idzie... Czyżby owu, ale tak wcześnie?

Ale nie ma się co zamartwiać na zapas, bo nikt nie powiedział,że w tym cyklu się nie udało-trzeba jeszcze troszeczkę poczekać,choć sama doskonale wiem że to właśnie jest najtrudniejsze. A tak nawiasem to ja nie widzę niczego złego w rodzeniu po 30-stce! Zwłaszcza,że dopiero będziesz przekraczała jej dolną granicę. Sama mam wiele koleżanek które są po 30 i dopiero teraz zakładają rodziny. Niektóre mają nawet po 35! Takie czasy-to już jest raczej norma. Głowa do góry! Uśmiech na buźce proszę namalować i rozchmurzyć się!!

ale nie łam się, dzieciaczki wiosenne są cudowne, ja miałam termin z młodym na 6.04. a urodziłam 10.04 tak że na pewno lipiec będzie twój
:-)