reklama

Staraczki forever!

Wiolu - sodomia i gomoria :szok:
Jak ja siem cieszę, że Ty jedna jesteś taka rozważna, bo łone to sama widzisz........wezmom podniecom i pójdom :eek:
BUZIAK!!!!! Jak niedzielę spędzają Elfiki?

reklama
a wiec munz spi w sypialni, Iwa legla w swoim pokoju, Franek spi w salonie w wozku a ja przed komputerem:-D
co u was? jak Borysek? przeszlo juz wszystko?

ja w ogole nie wiem co tu sie ostatnio dzieje, tylko po dupach lac te dziewuchy :no:jak mozna tak malo czasu na BB poswiecac? no jak? ja sie zapytowuje:-):-)

Wiolu! Świente słowa!!! Po dupach je lać :-):-):-) gołom rękom :zawstydzona/y:
Ale Ci dobrze z tymi dzieciami.....Maniek to od kilkunastu dni już w dzień nie śpi w południe i wieczorem jest nieznośny już :eek: Borisek znowu baaaaardzo grzeczny, bawi się ślicznie, mało płacze, kochane dziecko! Plamki już zeszły, tylko dzisiaj go użarła jakaś głodna krwi owadka :hmm: Zostawiła wielki bąbel na plecach :confused:

made a ci powiem ze Iwa tez cala w bablach po muchach , ma taka delikatna skore ze zaraz wielkie slady jej zostaja, zreszta ja tez tak mam.swietnie ze z Boryskiem juz dobrze. a co do spania to Iwa zalezy jak ma dzien , raz chce isc spac sama, nieraz za nic w swieceie nie zasnie a nie raz musze ryknac zeby poszla sie przespac bo jest tak nie dobra ze nie mozna z nia funkcjonowac.

a co do lania dziewczyn gola reka ,to mysle ze to byla by dla nich nagroda a nie kara i trza cos innego wymyslic:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry