reklama

Staraczki forever!

uffff odnalazlam was :-D

ale sie przestraszylam jak weszlam na watek staraczek , a tam , ze zamkniete :szok:

wpadlam powiedziec , ze zyjemy :)

mama jutro jedzie , ale za to o piatku czy soboty mama S i babcia przyjezdza :szok::cool2:
nawet odpoczac nie zdarze , a padam na pysk :confused:
Nat ma jazde tylko na mnie , nocki do du... na maksa
w dzien na plazy jak jestesmy to luz w domu fiola dostaje i tylko po mnie by lazil
ogolnie popsulo mi sie dziecie :szok:
mam nadzieje , ze sie naprawi :-D

oki moze uda sie was troche nadrobic ?

od jutra powinnam wpadac czesciej , a na dobre to wroce jak juz wyjada od nas wszyscy i nastenie bloga ciszaaaaa

buziaki kochane !!!!

reklama
nie no... co to ma byc? 4 posty do przeczytania?chce mi sie plakac

kocie oby pospala Olcia choc do 5.30;-)
poczku w rekawicy mowisz? ale gumy i silikony tez sie moga dziewczynom spodobac:-D:-D:-D:-D:-D
made to musial byc rozkoszny widok. przepraszam ze zniknelam ale maz mnie zbalamucil a potem pojechalismy na kawe do znajomych i tak sie zeszlo

asionku jak milo cie widziec. o zdjecia na FB jestem zazdrosna. jak tez chce na plaze:-(

O jaka Wspaniała Niespodzianka!!! :-):-):-)

Witaj ASIONKU :-)
Pozdrawiam też ciepło i czekam :tak:
Nat jest przepiękny na zdjęciach! Wszyscy jesteście wspaniali, łącznie z pogodą i morzem i plażą :-D
BUZIAKÓW MOC !!! :* :* :* :* :*

A u nas bardzo pracowicie i grillowo :) Ola na upały nie narzeka :-p Dziś maszerowała w trawie nawet, jutro może pokażę :-)
Dom mamy taki, że w razie czego jest gdzie chłodek znaleźć :tak: A u Was jak to wygląda?

Wiolu ja moge uzyczyc do lania gumowej rekawicy, z pomoca ktorej czyszcze domowe toalety! Taka guma sie chyba nie spodoba :-p

A moj co sie zabiera do balamucenia, to zosia sie uaktywnia i jakos tak przy dziecku sie nie da :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Asionku! Jak milo Cie widziec! Oby sie nat naprawil szybko :tak:

reklama
poczku moj na tym etapie ciazy juz nie chcial bo stwierdzial ze dziecka po glowie nie bedzie pukal:-p:-p:-p:-p

kocurku to fajnie macie. u nas w domu jest 28 stopni. niby sypialnia i pokoj Iwy jest po nienaslonecznionej stronie ale i tak tak goraco.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry