reklama

Staraczki forever!

My w ciazy to chyba czy razy... Bo ja a to rzygalam, a to niedobrze, slabo, krew z nosa, spac i ta Zoska wierzgajaca :) i chyba oboje sie troszke balismy caly czas.

Oj Wiolu! Wspolczuje upalu w mieszkaniu. My tak mielismy w starym. Pomagalo otwieranie okien nanoc lub nad ranem, zamykanie jak tylko powietrze cieple i nawet z nienaslonecznionej strony zamykalismy okna, roety, zaslony, co sie dalo. Meczaca okrutnie jest taka temp w domu. Mnie ratowal wiatrak. A jak Iwa i Franek znosza te domowa cieplote?

A tak jeszcze mysle, ze dawno Zizi nie widzialam. Ciekawe co u niej :confused: Miala do tego neurologa isc kurka.

reklama
Ja tylko na chwilę bo padam już:(( straszni eintensywny ten weekend mieliśmy.... Więc wybaczcie ale ja kompletnie nie w temacie i nie mam jak nadrobić... jutro wolne mam więc nei wiem czy dam radę... bo ja tylko w pracy mogę na spokojnie poczytać...

pożyczyłam aparat i chciałąm wam pokazać jak chodzimy i jak się tulimy do psiaka ale chyba wymięknę zanim to się wgra:((

na pocieszenie Wikuka z wczoraj:))

Ostatnia edycja:
maluchom nie przeszkadza temp.Iwa biega w spodenkach i koszulce a Franiek w koszulce i pampersie i jest ok. najgorzej jest jak musze gdzies z nim jechac w ciagu dnia, wiadomo ze w samej koszulce go nie wezme, ubieram jeszcze albo spodenki albo rampersy a on jest w samochodzie caly mokry i meczy sie strasznie, czapeczek mu nie zakladam tylko opaski bo o uszy sie boje.

dziewczyny uciekam , spac mi sie chce. dzieciaki spia wiec i jak uciekam do lozka

dobranoc kochane

O! ewcia! C u Ciebie? Uporalas sie juz?

Moniu! Jak milo, ze znalazlas chwilke! Tu taka cisza od kilku dni! Wikusia slodka, minke ma nieziemska :-D Krzystaj jutro z wolnego ale jak juz wrocisz do pracy, to nie ma przebacz - forum czeka!

Wiolu lec spac! Tu w upaly dzieci sa w samych pampersach albo tylko body na pampersie. Do jutra kochana!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry