reklama

Staraczki forever!

reklama
spoko spoko to pierwsza była:)) w szufladzie pracowej spory zapas jest:)
A dziś to ze czy pójdzie:))

Moje dziecko chyba wchodzi w jakis straszy okres buntu:baffled::baffled: wszystko sama i po swojemu... i pisk niesamowity jak chce pomóc/poprawić a nie daj Boże inaczej coś zrobić niż ONA chce....

Ale wymyśliłam - i tu prosze o wsparcie mojego pomysłu jakkolwiek głupi by się wam wydał.
Żeby opanować to moje małe potrzebuje się wyspać... i wymyśliłam że wezmę dzień urlopu i nie powiem niani tylko wyjdę tak jak do pracy i pójdę do rodziców SPAĆ.....
Jak będe wypoczęta i zregenerowana to będę miec więcej cierpliwości do tego buntu całego...

Bardzo głupi pomysł???

Kocie a nawet nie wiem jaki ona znak jest... zaraz zobaczę...
wiesz ja dużo rzeczy bym chciała i powinnam w taki dzień zrobić ale ledwo chodzę i najsensowniej będzie spać....
dzięki za niewyśmianie:)

Łona spod Bliźniaka....

reklama
Dzień dobry :)))))

Wiolu! No wspaniale, ze jesteś! Zaciskam paluszki za dobre wyniki Frania :)) Ucałowania dla Elfików :-)

ewcia - ja mam czecie oko :-p co dwa nie zobaczom, to czecie wychwyci :-):-):-) Mikołajek kochany taki :sorry: Niech żałujom te co nie widziały :-p

KUOTU....? A niech już będzie, ze ABSOLUTNOM hehe :-D)))
Nie dawaj UFOlce niedobrych kleików! :eek:

rurecko - chrum chrum Szalona!!!!!!!! :-)

JÓZEFINKA cały miesiąc lipiec miała być w Polsce, a w sierpniu mieli jechać do teściów......chyba tak do połowy :eek: No a później te remonty ich czekajom :sorry:
Ja tylko się martwiem żeby Ona nas znalazła :oo2: bo pójdzie na tamte Staraczki jak Asionek i co będzie? Może by Jom jakoś powiadomić, co? Wy mata fejsy, to zajmijcie siem tym :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry