reklama

Staraczki forever!

reklama
Kocie, jedna póki co wystarczy, bo potem znów w nocy nie bedę mogła zasnąć hahaha

Monia, wydaje mi się, ze raczej u mamy, to może się prześpisz z godzinkę a potem dzień zleci:-p:sorry:;-)

idę robić śniadanie Mikosiowi :))

aaa Kocie, z tym kleikiem, to i tak, i tak nieźle, bo mój mały porannej kaszki odmówił wieki temu;-)

MADE ja Jos nie będę powiadamiać, bo mnie nie wiadomo jak się aktualne przymierze kształtuje :eek::-p

EWCIA & MADE no tak... Ufolek wczoraj zjadł pizzę na kolację i dziecięcym już gardzi...:eek:

EWCIA po JEDNEJ kawie? :szok: Jestem nałogowcem :baffled:

Ostatnia edycja:
monia - a to zależy z ilu one jaj som :eek:
Nocka bez obrażeń! Dziękuję hehe :-) ale przyznam, ze bałam siem zasnąć :))) Jakoś przestałam mu ufać :oo2:

KUOTU - jest nadzieja, ze siem kształtuje jak powinno! :-p

Ostatnia edycja:
ale sie dogadujecie od rana :-D:-D:-D:-D
Franek zasnol, jak ja sie ciesze.najchetniej poszlabym polezec ale boje sie ze jak wroce to neta juz nie bedzie:baffled:
a nie pisalam wam , Franio jest juz calkowicie na butli, cyca odstawil. przy kazdej probie podania byla histeria.a teraz ogolnie cos malo je, wystarczy mu 90 czasem 120ml:szok:nie wiem czemu tak? moze przez te upaly?

reklama
hej ;)

ja juz po kawce :)
nocka nawet ,nawet napewno lepsza jak ostatnio :)

wasze dzieci tez wstaja i przez sen laza ?? moze moj lunatyk czy jakie licho :szok::rofl2:

Asionku wyszły parę dni temu dwie dolne jedynki, a teraz nie wiem co dalej idzie, bo na razie mam tylko objawy w postaci budzenia się co chwilę w nocy i ryczenia :crazy: A w ogóle to miło Cię widzieć, bo dawno Cię nie widziałam! Powiedziałam, co wiedziałam :-)

no u nas tez takie wlasnie placze , ale ja jednak twierdze , ze to nie zeby :)
mi tez milo , ze mam wiecej czasu na BB :) ale w sobote znowu najazd rodzinki :baffled:

Asionku :* ja to czułam.....wiedziałam, że jesteś mi bliska jak tylko napisałaś, ze nie wyznajesz tych wszystkich kalendarzowych świont :-):-):-) Nawet sobie nie wyobrażasz, jak mi ulżyła sama świadomość, że jest ktoś, kto również docenia DOBRE POLSKIE KINO :))))))))

a no widzisz mamy troche wspolnego :)
fajnie , ze samam z tym polskim kinem nie zostalam :-D

czesc
postanowilam najpierw sie przywitac wrazie by mi internet zniknol znowu.
bylismy wczoraj na badaniu sluchu- wszystko ok
w czwartek jedziemy do poradni patologii noworodka i na usg glowy

super , ze uszka ok i &&&&&&&&&&&& za badania !!

Ale wymyśliłam - i tu prosze o wsparcie mojego pomysłu jakkolwiek głupi by się wam wydał.
Żeby opanować to moje małe potrzebuje się wyspać... i wymyśliłam że wezmę dzień urlopu i nie powiem niani tylko wyjdę tak jak do pracy i pójdę do rodziców SPAĆ.....
Jak będe wypoczęta i zregenerowana to będę miec więcej cierpliwości do tego buntu całego...

Bardzo głupi pomysł???

dla mnie super :) zebym ja miala gdzie isc spac i z kim malego zostawic ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry