Czarny Kocur
Made by Made :*
Aaaa MONI z BLIŹNIAKAMI jeszcze nie miałam przyjemności chyba... Nie szkodzi, MADE wie wszystko o Bliźniakach 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)

Jestem nałogowcem 

nie wiem czemu tak? moze przez te upaly?

Asionku wyszły parę dni temu dwie dolne jedynki, a teraz nie wiem co dalej idzie, bo na razie mam tylko objawy w postaci budzenia się co chwilę w nocy i ryczeniaA w ogóle to miło Cię widzieć, bo dawno Cię nie widziałam! Powiedziałam, co wiedziałam :-)

Asionku :* ja to czułam.....wiedziałam, że jesteś mi bliska jak tylko napisałaś, ze nie wyznajesz tych wszystkich kalendarzowych świont :-):-):-) Nawet sobie nie wyobrażasz, jak mi ulżyła sama świadomość, że jest ktoś, kto również docenia DOBRE POLSKIE KINO)))))))

czesc
postanowilam najpierw sie przywitac wrazie by mi internet zniknol znowu.
bylismy wczoraj na badaniu sluchu- wszystko ok
w czwartek jedziemy do poradni patologii noworodka i na usg glowy
Ale wymyśliłam - i tu prosze o wsparcie mojego pomysłu jakkolwiek głupi by się wam wydał.
Żeby opanować to moje małe potrzebuje się wyspać... i wymyśliłam że wezmę dzień urlopu i nie powiem niani tylko wyjdę tak jak do pracy i pójdę do rodziców SPAĆ.....
Jak będe wypoczęta i zregenerowana to będę miec więcej cierpliwości do tego buntu całego...
Bardzo głupi pomysł???