Asionek31
Fanka BB :)
Natul sie zmeczyl i spi juz od 20 : ufff troche dla mnie czasu 
mialam prasowac , ale kurka jest tak upalnie , ze wymiekam :/ poce sie lezac i nic nie robiac ...
oj tak hehe dobrze , ze ja tez nie mam
))
Nat uwielbia wspinac sie po lawce w parku , na sama gore skubaniec wlazi po tych szczeblach ..
no oby tylko to przszlo szybko , bo teskni mi sie za nockami przespanymi
u nas pomaga na chwile jak sie z nim przejde czy maz ,lozko go wtedy parzy :/
dziekujemy
wylansowany ? no co ty hehe , wiekszosc ciuchow lezy .. nawet na bluzeczki za goraca jest , lata ciagle w rampersach na ramiaczka , a w domu sam pampek , na noc tez .. na nastepne lato nie kupuje prawie nic !! szkoda kasy , dobrze , ze wiekszosc dostalam
chyba juz nie zeby .. chociaz kto to wie
ostatnio wyszly 4 i nie widze zeby cos szlo , ale tez ciezko zajrzec , bo nie da
oj tak pamietam to wczowanie sie w swoje cialo hehe
norma chyba wiekszosc tak ma
a nocki brzmia strasznie , ale czlowiek do wszystkiego sie przyzwyczaja ...chociaz nie powiem juz bym chciala przespane noce cale
biale tez nie lepsze
wszedzie czarne lapki odbite ..
ale jestem slodka ; i jakie pucusie cudniaste
)
o jaaaa hehehehehe
))
I zostałam sama ze swoimi skłonnościami
No trudno.....może jednak ktoś się przyłączy, a jak nie to jego strata!
srata tata[/QUOTE]
nie sama
ja sie przylaczam 
lubie polskie kino , nie wszystkie filmy wiadomo
musze koniecznie obejrzec Dom ZLy juz sie sciaga , ale to maz musi byc w domu hehe , bo pozniej bede sie bojac
)
ktore zabki ida ? oby szybko poszlo !! zdrowka dla malego &&&&&
no i niech wena wraca szybko
cudni sa
Borysek jaki grzeczny !! kurcze moj na dupce chwili nie usiedzi ... masakra
moze jakies fotki ?
)) &&&&&&&&&&&&&& za mala fasolke
))
mialam prasowac , ale kurka jest tak upalnie , ze wymiekam :/ poce sie lezac i nic nie robiac ...
A propos chodzenia - Jak to dobrze, że nie mamy schodów... ojeju! Ufolek na wyjeździe w CZY sekundy potrafił pokonać osiem stopni i o zawał mnie przyprawiać!
No dobra, może w pięć sekund![]()
oj tak hehe dobrze , ze ja tez nie mam
Nat uwielbia wspinac sie po lawce w parku , na sama gore skubaniec wlazi po tych szczeblach ..
Asionek ja gdzieś czytałam że ok tego wieku dzieci przestają odróżniać to co się śni od tego co jest rzeczywistością, i często w nocy się budzą bo coś się śniło i myślą że to naprawdę.. Ale nei wczytywałam się wtedy w to dokładnie a teraz nei mogę znaleźć
Może odreagowywują emocje których doświadczają w dzień i nie są w stanie tego "przerobić", może zaczynają więcej odbierać...
Ja ją po prostu tule wtedy albo siadam po turecku i sobie na kolana biorę i delikatnie kołyszę. Zwykle pomaga.
no oby tylko to przszlo szybko , bo teskni mi sie za nockami przespanymi
u nas pomaga na chwile jak sie z nim przejde czy maz ,lozko go wtedy parzy :/
Asionku!!!! No niesamowity jest!!! :-) I ON też i kawałek Onej równieżNATANEK śliczniasty bardzo
))) I jaki wylansowany
ho ho :-) jak mamunia
)))))))
dziekujemy
wylansowany ? no co ty hehe , wiekszosc ciuchow lezy .. nawet na bluzeczki za goraca jest , lata ciagle w rampersach na ramiaczka , a w domu sam pampek , na noc tez .. na nastepne lato nie kupuje prawie nic !! szkoda kasy , dobrze , ze wiekszosc dostalam
Asionku, a może to zęby? U nas Mikołaj na każdego jednego tak reagował, ze wybudzał się z krzykiem, wiercił, kręcił i po ok tygodniu ząb się pokazywał... Natanek śliczny!!!
chyba juz nie zeby .. chociaz kto to wie
ostatnio wyszly 4 i nie widze zeby cos szlo , ale tez ciezko zajrzec , bo nie da

hej
dzieki Asionku! to bardzo uspokaja, ze "ktos" mial tak samoja nie wiem co mi sie zrobilo, ze sie tak doszukuje wszystkiego i wczuwam we wlasne cialo. jakies zajecie chyba sobie musze znalezc
a w mojej wyobrazni nocne krzyki Natanka wygladaja okropnie... mam nadzieje, ze mu szybko przejdzie!
oj tak pamietam to wczowanie sie w swoje cialo hehe
norma chyba wiekszosc tak ma
a nocki brzmia strasznie , ale czlowiek do wszystkiego sie przyzwyczaja ...chociaz nie powiem juz bym chciala przespane noce cale
Trochę posprzątałam i jestem.....spoconaczarne, lakierowane meble, to jest bardzo zły pomysł przy dzieciach, bardzo zły
![]()
biale tez nie lepsze
Mamy nowego smoka, sowa poszła w odstawkę. Tera lubimy taki:
Zobacz załącznik 489146
ale jestem slodka ; i jakie pucusie cudniaste
A! Muszę Wam powiedzieć co mi się przydarzyło dzisiejszej nocy))
Po tej strasznej burzy, przysnęło mi się w końcu i nawet miałam sen, aż tu nagle czuję, że coś mnie pożera
Otwieram oczy, podnoszę głowę, paczę
BORIS wbił swoje osiem zembów w mój prawy pośladek
Bolało............![]()
o jaaaa hehehehehe
I zostałam sama ze swoimi skłonnościami
No trudno.....może jednak ktoś się przyłączy, a jak nie to jego strata!
srata tata[/QUOTE]nie sama
lubie polskie kino , nie wszystkie filmy wiadomo
musze koniecznie obejrzec Dom ZLy juz sie sciaga , ale to maz musi byc w domu hehe , bo pozniej bede sie bojac
Pędzita
Kochane mi troszkę weny brak i czekam na jakąś muzę czy coś, Martynka ostro ząbkuje, Maciuś miał wczoraj uszy przepychane, a dziś gorączka, korzystam z tego cudu, że chwilowa OBA dzieciaczki mi śpiąi jeszcze znalazłam ofertę, że gościu jeździ do IKEI i za półdarmo towar rozwozi
![]()
ktore zabki ida ? oby szybko poszlo !! zdrowka dla malego &&&&&
no i niech wena wraca szybko
cudni sa
Borysek jaki grzeczny !! kurcze moj na dupce chwili nie usiedzi ... masakra
Szczyty piękne, jak zawsze, troszkę tylko pogoda próbowała ograniczać eksplorację... Małżonek taki nienasycony, że we wrześniu ma ochotę zrobić powtórkę...
moze jakies fotki ?

ho ho :-) jak mamunia
ja nie wiem co mi sie zrobilo, ze sie tak doszukuje wszystkiego i wczuwam we wlasne cialo. jakies zajecie chyba sobie musze znalezc

A w ogóle to miło Cię widzieć, bo dawno Cię nie widziałam! Powiedziałam, co wiedziałam :-)