reklama

Staraczki forever!

Natul sie zmeczyl i spi juz od 20 : ufff troche dla mnie czasu :)
mialam prasowac , ale kurka jest tak upalnie , ze wymiekam :/ poce sie lezac i nic nie robiac ...

A propos chodzenia - Jak to dobrze, że nie mamy schodów... ojeju! Ufolek na wyjeździe w CZY sekundy potrafił pokonać osiem stopni i o zawał mnie przyprawiać!
No dobra, może w pięć sekund :P

oj tak hehe dobrze , ze ja tez nie mam :)))
Nat uwielbia wspinac sie po lawce w parku , na sama gore skubaniec wlazi po tych szczeblach ..

Asionek ja gdzieś czytałam że ok tego wieku dzieci przestają odróżniać to co się śni od tego co jest rzeczywistością, i często w nocy się budzą bo coś się śniło i myślą że to naprawdę.. Ale nei wczytywałam się wtedy w to dokładnie a teraz nei mogę znaleźć:confused2:
Może odreagowywują emocje których doświadczają w dzień i nie są w stanie tego "przerobić", może zaczynają więcej odbierać...
Ja ją po prostu tule wtedy albo siadam po turecku i sobie na kolana biorę i delikatnie kołyszę. Zwykle pomaga.

no oby tylko to przszlo szybko , bo teskni mi sie za nockami przespanymi :)
u nas pomaga na chwile jak sie z nim przejde czy maz ,lozko go wtedy parzy :/

Asionku!!!! No niesamowity jest!!! :-) I ON też i kawałek Onej również :-p NATANEK śliczniasty bardzo :)))) I jaki wylansowany :cool2: ho ho :-) jak mamunia :))))))))

dziekujemy ;)
wylansowany ? no co ty hehe , wiekszosc ciuchow lezy .. nawet na bluzeczki za goraca jest , lata ciagle w rampersach na ramiaczka , a w domu sam pampek , na noc tez .. na nastepne lato nie kupuje prawie nic !! szkoda kasy , dobrze , ze wiekszosc dostalam :)

Asionku, a może to zęby? U nas Mikołaj na każdego jednego tak reagował, ze wybudzał się z krzykiem, wiercił, kręcił i po ok tygodniu ząb się pokazywał... Natanek śliczny!!!

chyba juz nie zeby .. chociaz kto to wie :)
ostatnio wyszly 4 i nie widze zeby cos szlo , ale tez ciezko zajrzec , bo nie da :rofl2:

hej :)

dzieki Asionku! to bardzo uspokaja, ze "ktos" mial tak samo :tak: ja nie wiem co mi sie zrobilo, ze sie tak doszukuje wszystkiego i wczuwam we wlasne cialo. jakies zajecie chyba sobie musze znalezc :rofl2:
a w mojej wyobrazni nocne krzyki Natanka wygladaja okropnie... mam nadzieje, ze mu szybko przejdzie!

oj tak pamietam to wczowanie sie w swoje cialo hehe
norma chyba wiekszosc tak ma ;)
a nocki brzmia strasznie , ale czlowiek do wszystkiego sie przyzwyczaja ...chociaz nie powiem juz bym chciala przespane noce cale :)

Trochę posprzątałam i jestem.....spocona :eek: czarne, lakierowane meble, to jest bardzo zły pomysł przy dzieciach, bardzo zły :sorry:

biale tez nie lepsze :) wszedzie czarne lapki odbite ..

Mamy nowego smoka, sowa poszła w odstawkę. Tera lubimy taki:
Zobacz załącznik 489146

ale jestem slodka ; i jakie pucusie cudniaste :))

A! Muszę Wam powiedzieć co mi się przydarzyło dzisiejszej nocy :)))
Po tej strasznej burzy, przysnęło mi się w końcu i nawet miałam sen, aż tu nagle czuję, że coś mnie pożera :eek:
Otwieram oczy, podnoszę głowę, paczę :szok:
BORIS wbił swoje osiem zembów w mój prawy pośladek :oo2:
Bolało............:eek:

o jaaaa hehehehehe :)))

I zostałam sama ze swoimi skłonnościami :eek: No trudno.....może jednak ktoś się przyłączy, a jak nie to jego strata! :-p srata tata[/QUOTE]

nie sama :) ja sie przylaczam :)
lubie polskie kino , nie wszystkie filmy wiadomo
musze koniecznie obejrzec Dom ZLy juz sie sciaga , ale to maz musi byc w domu hehe , bo pozniej bede sie bojac :))

Pędzita :eek:

Kochane mi troszkę weny brak i czekam na jakąś muzę czy coś, Martynka ostro ząbkuje, Maciuś miał wczoraj uszy przepychane, a dziś gorączka, korzystam z tego cudu, że chwilowa OBA dzieciaczki mi śpią :szok: i jeszcze znalazłam ofertę, że gościu jeździ do IKEI i za półdarmo towar rozwozi :szok:

ktore zabki ida ? oby szybko poszlo !! zdrowka dla malego &&&&&
no i niech wena wraca szybko :)

cudni sa :)
Borysek jaki grzeczny !! kurcze moj na dupce chwili nie usiedzi ... masakra

Szczyty piękne, jak zawsze, troszkę tylko pogoda próbowała ograniczać eksplorację... Małżonek taki nienasycony, że we wrześniu ma ochotę zrobić powtórkę...

moze jakies fotki ? :))) &&&&&&&&&&&&&& za mala fasolke :)))

reklama
Asionku wyszły parę dni temu dwie dolne jedynki, a teraz nie wiem co dalej idzie, bo na razie mam tylko objawy w postaci budzenia się co chwilę w nocy i ryczenia :crazy: A w ogóle to miło Cię widzieć, bo dawno Cię nie widziałam! Powiedziałam, co wiedziałam :-)

Asionku :* ja to czułam.....wiedziałam, że jesteś mi bliska jak tylko napisałaś, ze nie wyznajesz tych wszystkich kalendarzowych świont :-):-):-) Nawet sobie nie wyobrażasz, jak mi ulżyła sama świadomość, że jest ktoś, kto również docenia DOBRE POLSKIE KINO :))))))))

Lilu - a weź.....ja nie będę ryjków całować :-) Ty wiesz jak to okropnie wygląda? :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry