reklama

Staraczki forever!

rurecka - nie, nie....o materacach to już wcześniej wiedziałam TYYYYYYLE :-p Materace to wiedza nabyta w Krakowie :cool2: Pienkne to czasy :))))
A jajeczko chętnie moja Droga :))) Nawet DWA! :-)

KUOTU :zawstydzona/y: to się dopiero okaże, szczerze Ci powiem, ze jestem pełna obaw co do tej mojej córki, ona taka niesforna jest. I taka przeciwko systemowi edukacyjnemu :oo2:

reklama
I tym się właśnie pocieszam :rofl2:
Ale jak któryś raz z rzędu wysłu****ę od wychowawczyni jak to klepie nauczycielce o prawach ucznie i punktuje regulamin, to mię cholera jasna trafia :wściekła/y:

Mojej siostry syn, rówieśnik zresztom mojej V. pojechał w nagrodę za świetnie napisany test w konkursie języka angielskiego na kolonie językową nad morze, to wiesz co Ona na to? Ale mi nagroda.......Kolonie nad polskim morzem :eek:

Ostatnia edycja:
Kocie! pochwalilam sie za szybko. mam tylko 2 ostatnie czesci trylogii w pieciu czesciach. aaaaa nie! na komorce mam reszte! zaraz sie tym zajme! powinny tam byc wszystkie czesci! i cos czuje, ze Kamilowi tez sie ta ksiazka spodoba :)
a jak robisz placuszki z cukinii? ja robilam wczoraj i cos z konsystencja schrzanilam ;/

made im wiecej o V piszesz, tym bardziej staje sie jej fanką! :tak:

jaka pyza ciumkajaca piekna!

Cuuuuuuudowny ten SMOK - Zuu to ma gust :cool2::cool2::cool2:

MADE no wiesz... po prostu Victoria ma wyższe wymagania od życia...:-p

POKU dziś była wersja leniwa :-D po prostu plastry cukini posypane przyprawami - pieprz, sól ziołowa, czosnek, bazylia itp. Troszkę oliwy jednak kapnęłam, no i takie zrobiłam na patelni grillowej :-)
Ale niedawno robiłam w cieście piwnym i smażone w głębokim oleju :-p

Ostatnia edycja:
KUOTU - ona zawsze znajdzie argument by jej samopoczucie nie ucierpiało :-)

A! Muszę Wam powiedzieć co mi się przydarzyło dzisiejszej nocy :)))
Po tej strasznej burzy, przysnęło mi się w końcu i nawet miałam sen, aż tu nagle czuję, że coś mnie pożera :eek:
Otwieram oczy, podnoszę głowę, paczę :szok:
BORIS wbił swoje osiem zembów w mój prawy pośladek :oo2:
Bolało............:eek:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry