reklama

Staraczki forever!

reklama
powróciłam! będziem walczyć, nie poddamy się! to dziecko będzie miało pyzy takie jak ma i ani grama mniejsze! :-D

Made a gdzie pracujesz??

Poczek jak się czujesz? wszystko gotowe?

Kotek a Kamil jakąs Kocurkę osobistą ma? Poza białą oczywiście:-)

Wiola ni ma interneta!

Monia, Ewcia Asionek buziaczki!

Gdzie Lil i Maran i Zizi??

RURECKA no wisz Ty co..? :eek: Już ja bym mu dała MIEĆ! :eek: No chyba, że wirtualnom :-p

A tak serio.. powiedział, że dziewczyny w jego wieku są teraz takie puste i głupie, że sobie jeszcze poczeka... :)
Po dziesięciu latach pracy w gimnazjum, muszę przyznać mu rację. Oczywiście jest to uogólnienie :sorry:

odpisalam na wszystkie zalegle mejle i fejsbukowe wiadomosci! uff! moze jeszcze nie wszyscy sie poobrazali.

rureczko - czuje sie dobrze, w swojej normie. troche slabo ale jak zwykle po poludniu minie :cool2: a gotowe.. co ma byc gotowe? i to wszystko gotowe?! ze dla zosi!? yyy lozeczko ma gotowe ale ani grama wypranego odzienia, do tego jej pokoj jest chwilowo kanciapą, wiec chyba nie gotowe... ;-) jutro przyejdzie siostra i sie wszystkim zajmie :-D:-D:-D ja bede lezec i pachniec! o!:rofl2:

kotku moge Ci namejla te ksiazki przeslac - czytalam na ipadzie, bo papierowa wersje bardzo trudno znalezc. To nie jest takie typowe sci-fi, to jest naprawde genialnie napisana ksiazka :)

jak milo, ze sie wszyscy tak nawzajem podziwiaja :) malo brakowalo a bym sie wzruszyla! :)
ja podziwiam jedne i drugie! zarowno pracowanie i dziecko z niania/w przedszkolu, jak i bycie z dzieckiem w domu jest w mojej wyobrazni zadaniem ciezkim i kazde z tych rozwiazan ma swoje wady i zalety.

aaaa wlasnie gdzie lil!?
o zizi juz pytalam niedawno i chyba nikt nic nie wie. Miala sie udac do neurologa i sluch zaginal. Pewnie wkrotce wpadnie.
a maran nie bedzie chyba caly miesiac, bo ma gosci :)

RURECKA ee na takom paniom to on z kolei za naiwny będzie :-p
Szkoda mi go trochę, bo on taki sam dziwak jak ja :sorry: Ale, z drugiej strony, cieszę się, że nie interesują go imprezy, alkohol i zbiorowa durnota itp :eek:

POCZKU a poproszę, choć ja nie lubię czytać w ten sposób książek..... :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry