reklama

Staraczki forever!

reklama
a ja chciałam się podzielić wyznaniem....

chciałam powiedzieć że podziwiam te wszystkie mamy które siedzą w domu z dziećmi!
z soboty na niedzielę wcale nie spałam bo bolał mnie ząb i pół twarzy plus późne pójście spać (z winy męża!) plus karmienia.
Efektem było to że ledwo zywa byłam całą niedzielę. I akurat ten dzień wybrała sobie Wiki na mega marudzenie. I w pewnym momencie poczułam że jak zaraz nie uśnie to mnie szlag trafi i jak ja tęsknię za pracą...
Pewnie po kilku dniach złapałabym rytm bycia z nią, co nie zmienia faktu że w pracy się jednak psychicznie odpoczywa....

A ja podziwiam mamy pracujące :))))) A jak jeszcze muszą rano zebrać siebie i dziecko, i odstawić do żłobka, i na ósmą zdążyć do pracy, to jest dla mnie mistrzostwo organizacji i dyscypliny!

Kocie ale wiesz to jest logistyka i tyle:)
A w pracy zawsze możesz zamknąć oczy nad kubkiem z kawą i przez chwilę nie robić NIC i nie myśleć nawet:)
Ja po pracy mam więcej siły na bycie z nią niż pod koniec takiego całego dnia bycia razem:)))
co nie zmienia faktu że kocham weekendy w domu:) bo nie zawsze jestem taka padnięta i bez sił:)

To ja jednak zdecydowanie wolę być z dziećmi i się relaksować na bb :eek:

monia - nie tylko logistyka :/ Ja będę cały czas w pracy myślała czy mojemu dziecku się krzywda w żłobku/przedszkolu nie dzieje....Wykończę się chyba psychicznie :((((

Ostatnia edycja:
W mojej pracy przynajmniej przez sześć godzin z rzędu nie ma szans na zamknięcie oczu i relaksację w spokoju, wkoło hałas i chaos, a na przerwach jeszcze głośniej :eek: Chyba, że się ma "okienko" i nie ma zastępstwa ;-)

Po macierzyńskim, w takiej pracy bym tylko bardziej oszalała...

Otóż to MADE - to jest najgorsze - myślenie o dziecku/dzieciach :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
MADE.................. mój syn operuje tak zaawansowanom angielszczyznom, że brak mi słów :szok::szok::szok::szok:

Ma talent :cool2: Ciekawe po kim? :-p
Uświadomił mi właśnie niezmierzoną głębinę mojego zacofania.....................:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry