reklama

Staraczki forever!

Ja zamiast zaznaczyć odpowiedz, to wlazło mi ostrzeżenie dla Kuota:szok::-D

tak, tak, 2 byki, ciekawe co to będzie za parę lat:-p ooo, wczoraj mój Synuś testował na ile może sobie pozwolić... ale nie poszło po jego myśli...:-p

a u mnie w najbliższej rodzinie, o ile można ich tak nazwać, to jeszcze 4 barany i 2 byki:sorry:

oki, my póki co uciekamy po warzywka do obiadku:tak:

reklama
hej :)

dzieki Asionku! to bardzo uspokaja, ze "ktos" mial tak samo :tak: ja nie wiem co mi sie zrobilo, ze sie tak doszukuje wszystkiego i wczuwam we wlasne cialo. jakies zajecie chyba sobie musze znalezc :rofl2:
a w mojej wyobrazni nocne krzyki Natanka wygladaja okropnie... mam nadzieje, ze mu szybko przejdzie!

rureczko kurka! :no::no::no: oby dieta pomogla!

kocie - a Ty sie nie boisz, ze moze oni oszukuja z tym Marsem tak jak z ladowaniem na ksiezycu? ze to wcale nieprawda :-p bo ja to mysle, ze oni spiskowanie maja o perfekcji opracowane ;-)

hej monia :)
hej made :)
hej ewcia :)

gdzie Wiola?

POKU :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: i JA bym tego nie zauważyła....????? Jaaaaaa???????? Która spiskowanie ma w małym paluszku???

To już dwudziesta piąta UDANA wizyta nad/na Marsie :cool2:

Ostatnia edycja:
25?!

to na bank jakis przekret :)

Kotku a czytalas autostopem przez galaktyke (wszystkie 5 czesci trylogii) Douglasa Adamsa? to takie science fiction ale napisane z tak genialnym poczuciem humoru, ze mozna czytac w kolko (bo ja normalnie sci fi nie trawie).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry