reklama

Staraczki forever!

reklama
KUOTU - ja go wtedy nie oglądałam :eek: usnełam na samym początku....obudziłam się jak mój Szanowny wystrachany stał przed telewizorem

Aha.....pożałowałam Ciem w edycji :-)
A propos filmu: GENIALNY!!! Kurde....mistrzostwo świata jak dla mnie! Żadnego błędu w scenariuszu, fantastyczne zdjęcia, a już gra aktorska, to istny majstersztyk :))

moniu - takie dzieciowe psikusy :sorry: Na przykład Wikusi wygłupy z piesem, albo w piaskownicy, albo z tym gryzieniem.......a jeszcze pamiętam Jej rzuty na odległość z łóżeczka i przybornika :)))) Takie "psikusy".

KUOTU - och, ja kocham polskie kino! Ale tylko niszowe.
Myślę, że przez takie głupie Sztosy i inne srosy jest bardzo, bardzo niedoceniane. Ostatnio oglądałam "Serafinę" - film francuski, nagradzany na wielu festiwalach, a dla mnie nie umywa się do naszego "Nikifora". To celowy przykład, bo tematyka zbliżona :))

Ostatnia edycja:
O tym właśnie piszę! Ja mam wysypkę na samo tylko słowo KOMEDIA POLSKA :///

KUOTKU - to ja Ci zrobię listę filmów, po których zmienisz zdanie na temat polskiego kina :))

Ostatnia edycja:
reklama
a mi sie ten film nie podobal... i nie lubie polskiego kina... wiecznie tylko bida i margines spoleczny i patologie... a nie! rewers mi sie podobal!
a polskie komedie to juz w ogole dno dna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry