reklama

Staraczki forever!

reklama
Mi się najbardziej polskie cwaniactwo nie podobuje... :no: na nieszczęście mojego G to rozśmiesza :baffled: Ja za poważna chyba jestem...:dry:

Ooo EWCIU no chociaż Ty jedyna mnie teraz szpiegujesz :P

a ja mysle, ze ludzie polskiej kinematografii mysla, ze emocje i problemy mozna pokazac tylko na tle biedy i patologii... ale moze nie powinnam sie wypowiadac, bo jestem tak zrazona, ze od dawna polskiego filmu nie widzialam zadnego. rewers i dom zly to chyb byly ostatnie produkcje, na ktorych oko zawiesilam.
domu zlego moze po prostu nie zrozumialam. przez wieksza czesc filmu sie nudzilam.

kotku - prsze bardzo :) smacznego :)

Kotku hahaha

do polskich filmów się nie wypowiem, bo nie oglądam i nie lubię...
no poza 2ma serialami:laugh2::-p

Rurecko,
zapomniałam...
Zuzinek cudny!!! a Jej policzki, ach... słodkości!!!

Ostatnia edycja:
Yyyyy ale tam się leje wóda w peerelu przez cały film...:eek: Oooo to chyba jednak KOCUR go nie zrozumie hahahah i jeszcze siem z własnem Szanownem pokłóci :-p:-p:-p

MADE Tyś mi już kiedyś powiedziała, żeś podobna do mego G.... :eek: Myślałam, że to tak dla żartu, ale muszę to jeszcze raz przemyśleć..... :eek:

reklama
Mnie niestety temat patologii, tak jak POKA, mierzi... rozumiem, współczuję, wiem jak jest... ale nie mogę tego więcej oglądać.
Ostatnio na HBO leciał jakiś film o chłopcach z patologicznych domów.. no nie dla mnie :/// Ja tą patologię widzę na twarzach swoich uczniów (z sąsiadującego, wątpliwego osiedla) i mnie krew zalewa na codzień w pracy. Tyle mi wystarczy :/ Marnowanie ludzkiego potencjału jest dla mnie nie do przyjęcia...
W każdy durny pijacki łeb bym palnęła raz a dobrze :/ grrrrrr

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry