reklama

Staraczki forever!

reklama
Made, oj co do zdobywania byście się na pewno dogadali, bo ja to czasem kondycyjnie wysiadam... a co do szczytowania to może lepiej się nie dogadujcie... :-);-)

To jaka z tych tu świń największa????????

Ajas oby ta ŚWINIA się zeświniła raz na zawszę! Prosiaki poproszem!!!!!

Poczku no ja na Twoim etapie to już objawy porodowe codziennie miałam lub też widziałam - miałam już tylko jedno w głowie! Pełne rozwarcie!

Made ano książeczka mój piękny rocznik 1978 - więc wiem, że już mogę teraz wypłacać - ALE - musi to być na remont - wymiana dwóch okien - najlepiej fikcyjna czyli tylko za okazaniem faktury - i podobno wypłacana jest wtedy cała premia gwarancyjna - niezależnie od wysokości faktury. Jeśli to prawda to znaczy, że mi kasa na remont z nieba spadnie! I dowiedzielim się o tym przypadkowo!!!!

Kocurku, powtórki ze szczytowania to czasem sobie robimy, tak co by nie wyjść z wprawy:-).... w chodzeniu po górach oczywiście:-):-)

Lilu, to będziemy czekać na małe świniaczki... wróć! dzieciaczki..

Ostatnia edycja:
Lilu - nie wiem skąd masz informacje, ze ten rocznik jest brany pod uwagę w tym roku, bo ja mam z 77 i muszę czekać do przyszłego roku :eek:
TAK! Wystarczą dwa okna, lub założenie instalacji elektrycznej ew. gazowej i CALUSIEŃKA premia jest wypłacana! Ja mam już jom nawet policzonom :-p

Ajas - spokojna Twoja :)))) made jest całkowicie aseksualna:-):-):-)

Kurde....a może ja mam z później jom...? Muszem to sprawdzić :eek:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry