reklama

Staraczki forever!

reklama
Lilu - Ty jeszcze nigdzie nie zchodź......mnie siem może roczniki pomerdały, zaraz zerknę w tę książeczkę :)))) BEZ PANIKI!

Zgadza się! Mama mi założyła jom później niż siem urodziłam :eek:
A wiesz, że można z tej książeczki skorzystać tylko do końca roku?

Ostatnia edycja:
Made i tak calusieńka PREMIA??? :szok::szok::szok::szok: A wystarczy faktura na te okna??? Bo mi niepotrzebna wymiana okien i myślę coby tu fakturę tylko załatwić....:eek: Info z banku masz? PEWNY PEWNIK to???

Ajas dobre podniecenie w cenie!!!! Trzymiem kciukI!

Ajas :-p

LILU - na 100% jakoś o tym mało chcom mówić :// Wystarczy faktura, ze zapłacone gotówką i jak to jest własnościowe mieszkanie to potrzeba jeszcze wyciągu z księgi wieczystej ;)

Made co ja bym bez Ciebie zrobiła??????? Jak to do końca roku??? A potem koniec????

A książeczka wystawiona w 1986 roku też do końca tego roku? Bo sprawa u mnie taka, że ja mam na siebie przepisaną książeczkę brata wystawioną w 1986 roku. Ja książeczkę dostałam na chrzciny w 1978 roku. No i mam dwie książeczki do wykorzystania. Ale nie mogłam jej teraz wykorzystać, bo kredyt mój M. brał na siebie, a nie jesteśmy małżeństwem. Myślałam więc, że lipa. No i załamka, bo wczoraj wyliczyliśmy, że kompletnie nie będzie nas stać na meble. A dziś takie info, bo M. poszedł zlikwidować swoją książeczkę i podpytał. Więc mam plan przepisać książeczki na moją mamę, bo ona jest właścicielką swojego mieszkania. I powiedziałam jej, żeby wymieniła dwa okna. Ale jej się to nie podoba, bo ma w sumie nowe okna. Więc wymyśliłam, że może tylko się fakturkę skombinuje - byle tylko nie było sprawdzania przez bank czy te okna faktycznie są wymienione czy nie...

Kotku kasa z nieba leci!!! ŁAPTA!!!!!!!!!!!

reklama
O rany :szok: rany :szok: rany :szok::szok::szok:
Dostałam zdjęcie świńskie :szok: "RURKA W KOMPIELI"
Aaaaaa....i kolejne :szok: i jeszcze mi pisze, że mam pocałować jom....w RYJEK :szok:

Lilu - nie.....do końca roku tylko te wystawione w roku 76-79

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry