reklama

Staraczki forever!

gdzie ta świnia? gdzie?? pokażcie jom:-D

Rur siedzi przy kompie i Zuu starego smoczka gryzie, pytam co robi, a łon mówi, że go to uspokaja:-D:-D:-D:szok: to znaczy, ze potwierdziła się moja teoria o dwójce dzieci:eek:

reklama
Made kochana byłam w banku i zaczynam załatwiać co trzeba - nawet te okna mogę w innym mieszkaniu wymienić - liczy się to, co na fakturze. A i jednak ta książeczka podobno jednak nie traci ważności w tym roku. Wszystko dobrze się układa :-)

Wioluś taka okazja na poznanie Frania mnie ominęła!!!!!! Jedyny problem w chorym Maciusiu, który od wczoraj ma gorączkę i jeszcze dziś silne bóle brzucha doszły i nie wiem co to i na co to...i skąd to....

I dzień dobry wszystkim PANIOM! Na razie tak skrótowo, bo lekki chaos u mnie.

Kotku to mówisz, że jest jakieś przymierze? :eek:

Monia super pomysł!!!!!!!!

Kotku widziałam jakąś tu świnkę dziś! Ale chrumkania jeszczem nie słyszała!

:eek:

Made no dla mnie to i tak nie ma znaczenia, bo ja to robię już zaraz teraz! Ale powiem Ci, że najpierw popytam czy mogę wstawić sobie rolety zewnętrzne i wewnętrzne i na fakturze mieć napisane WYMIANA DWÓCH OKIEN..Kobitka na to mnie uczuliła, bo podobno te firmy standardowo piszą WYMIANA STOLARKI PCV. Ciekawostka - te okna nie muszą być wymienione w TYM mieszkaniu - ważne, żeby na fakturze były dane właściciela książeczki i mieszkania - a nikt nie sprawdza gdzie te okna są i jakie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry