Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
musze dzis kupic cos antykomarowego, bo mieta juz nie daje rady. chyba takie cos na ultradzwieki jest dobre, bo tymi zapachowymi nie wiem czy sie powinno w ciazy.. a kij pies to... wygladam juz jak bym ospe przeszla niedawno... co bedzie to kupie.
kocie - jakie foty fajne! i psy! i kot!
ja zmoja ostatnia praca tez tak mialam, ze kochalam i nienawidzilam jednoczesnie rozumiem Cie doskonale.
a wy wiecie co!? jak ja sie wczoraj rozczarowalam? otoz moja siostra nie przylatuje dzis tylko jutro! a ja juz prawie lozko scielilam... tak mi bylo przykro... pochrzanilam daty...
a wiesz kocurku, ze ja Ciem tyz nie.. ja to w ogole chyba za malo ludzi sledze
a wiecie co? takie cos, co mowilam, ze mnie boli u gory brzucha, to chyba skurcze sa jednak, bo to tak czasem schozi nizej i jakby spinalo, rozrywalo brzuch. nocy mnie obudzilo takie cus. nie bolalo specjalnie tylko za ardzo sie ruszyc nie moglam. a moze to nie skurcz? ja wam mowie, ze porod przegapie