reklama

Staraczki forever!

reklama
no wlasnie co ta rureczka wygaduje?

musze dzis kupic cos antykomarowego, bo mieta juz nie daje rady. chyba takie cos na ultradzwieki jest dobre, bo tymi zapachowymi nie wiem czy sie powinno w ciazy.. a kij pies to... wygladam juz jak bym ospe przeszla niedawno... co bedzie to kupie.

kocie - jakie foty fajne! i psy! i kot!
ja zmoja ostatnia praca tez tak mialam, ze kochalam i nienawidzilam jednoczesnie :tak: rozumiem Cie doskonale.

a wy wiecie co!? jak ja sie wczoraj rozczarowalam? otoz moja siostra nie przylatuje dzis tylko jutro! a ja juz prawie lozko scielilam... tak mi bylo przykro... pochrzanilam daty...

a wiesz kocurku, ze ja Ciem tyz nie.. ja to w ogole chyba za malo ludzi sledze :-p

a wiecie co? takie cos, co mowilam, ze mnie boli u gory brzucha, to chyba skurcze sa jednak, bo to tak czasem schozi nizej i jakby spinalo, rozrywalo brzuch. nocy mnie obudzilo takie cus. nie bolalo specjalnie tylko za ardzo sie ruszyc nie moglam. a moze to nie skurcz? ja wam mowie, ze porod przegapie :-D

Poczek, ale weź no.... odrestauruję se profil, fot naszczelam i mnie w końcu odwiedzisz, co...? :-p

Hmmm... ja to nie pamiętam jak było w ciąży z Kamilem, co gorsza ja już prawie nie pamiętam jak to było z Olą :eek:

reklama
hahahhaaaaaaaaa :-):-):-) udało siem kota obaczyć :)))))

Wiecie co? A ja nie wiem dalej o co z RURECKOM chodzi...? :eek: że co Ona wygaduje, gdzie? Przegapiłam coś?

poczku :-p kciałabyś :-p kciała.....:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry