reklama

Staraczki forever!

Moje dziecie było dziś nie do ogarnięcia:eek: niedawno wróciliśmy z dworu i tam choć trochę się "uspokoił" ale to dopiero a drugim podejściem, bo za pierwszym wróciliśmy do domu:eek:
idę Go zaraz wykąpać i będzie ciiiiiiiiiiisza...
Przeczytałam wsio, dziękuję dziewczyny za wszystkie ciepłe słowa :*

reklama
Hmmm Wioluś niby jedna na milion, a tu czekasz na myszkę Made....A Made jeno czeka na ten rozwód....No nie wiem nie wiem....

Co robić? Co robić???? :eek:

Jedyna pociecha, że dziecko wylulane na piłce, wycyckane i śpi....

Boshe, ale dziś wyznania:) I tyyyyleeee miłosci:))
Jaka miła odmiana po niedawnych niedobrych rzeczach:) Aż przyjemnie się czyta:))

WIOLA dzieciaki super:)) I przyjaciele też:)

A ja dziś cały dzięń na dworze albo w gościach:) U siostry się Młoda wyszalała z chłopakami tak że w drodze powrotnej usnęła:) A że byłam z mamą to zaszłam do ciuchów:) I normalnie tak się obkupiłam że żadne allegro mi już niepotrzebne:)) 4 śliczne bluzy dresowe, 2 pary spodni dresowych, 2 pary spodni takich ładnych, ocieplacz i sweterek:))
To plus to co już amówiłam i to co mama mi donosi na bieżąco i mam Młodą z głowy na jakieś pół roku albo i lepiej:))

Dzięki zakupom spała tylko 40 min i teraz pięknie usnęła tuż po20:))

EWCIA przykro mi. Bardzo bardzo, wiem jaki liczyłaś na pozytywny wynik tej rozmowy. Ale zobaczysz ze jeszcze znajdziesz pracę i będzie dobrze. WIdocznie nie ten czas. Głowa do góry:))
Jak Mikoś? Śpi?

MADE nóżka pięknie się prezentuje:)) i ujęcie też niczego sobie....

LILI super że już uspane małe:)) Ile ty na tej piłce skaczesz co? Bo mnie to ciągle przeraża...

Monia, super, ze dzień udany:-)
Mikoś lula juz od 20, na całe szczęście, bo nie wiem czy bym dalej te Jego wrzaski, płacz i wymuszania zniosła:eek:
a ja, kolejny list motywacyjny spłodziłam... wiem, wiem, za wysoko mierzę, ale czemu nie spróbować... wysłać mailem nie zaszkodzi...

widzę, że dziś to raczej mogę sobie monologi poprowadzić, także żegnam :)
Idę spać, koniec dnia... ufff....

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry