reklama

Staraczki forever!

Dziewczyny ale Wy kochane jesteście!!!!!!! Martynka dziś też bez piłki poszła spać - ale za to z cycem...No cóż nie od razu Kraków zbudowano, a wszystkie drogi prowadzą do Rzymu...

Monia są takie dzieci! Maciuś taki był!

Ewciu to napisz mi przepis jak dasz radę! I co to za książka kucharska?

A co do prezentu - to ja patrzyłam z czego Maciuś by się najbardziej ucieszył - a on prawie 4 latka ma właśnie. I to pudełeczko z kredkami i farbami to byłaby największa frajda.

Kocurku wyspałaś się?????????

Made jakieś szczegóły z WEJŚCIA SMOKA??? :zawstydzona/y:

Wioluś biedna Iwcia! Teraz to mnóstwo takich wirusów 2-3 dniowych.....I dziękuję za ciepłe słowa :-)

Asionku witaj!!!!!!! Ja się w ogóle nie dziwię, że Ty tak często gości masz :-) W końcu mieszkasz w raju :-)

Poczku
a jak Ty się czujesz?????

reklama
Lilu - to był straszny SMOK :szok: i chcę jak najszybciej o nim zapomnieć:zawstydzona/y: Bardzo mnie cieszy Martynkowa noc bez piłki :))) Chociaż nie ukrywam, że zdjęć wypatruję, bo to dość oryginalne jest :rofl2:

Lilu duszo dobra :)
Lada chwila Martynka bedzie zasypiala w lozeczku bez niczyjej pomocy. Trzymam kciuki! Postepy sa jak widze, wiec tylko wypatrywac dobrego zakonczenia!
a ja sie czuje, jak na te straszne upaly, calkiem dobrze. Wczoraj gazety trabily, zeby pozamykac i pozaslaniac okna i nie wychodzic jesli nie trzeba. Jest tu pieklo ogniste i podobno caly tydzien ma byc ponad 30 stopni. Jakos dajemy rade. Zosia sie wygina, coraz wiecej skurczow w ciagu dnia... Mam nadzieje, ze przed 40 tygodniem sie dziecko zbierze w sobie.

MMade straszny włochaty smok?????? Ziejący lawą????:szok:

PPoczku no Ty już masz 36 tydzień....moim zdaniem możesz już powoli robić rzeczy ułatwiające rozwarcie i poród :-p Ja robiłam!! :-p

O mała wstała - do później!

Poczku, myć okna jeszcze;-)

Lili, wieczorkiem Ci napiszę:tak:nie chcę teraz szperać w szafce po książkę, żeby małego nie obudzić,a dziś ma wyjątkowo lekki sen...
a książkę kupiłam kiedyś w netto;-)
a co do prezentu, to wiesz, raczej chłopców przebieranki nie cieszą, dlatego pewnie by wybrał pudełeczko;-) ja tam daję rękę uciąć za przebieranki:-D

Asionku,
witaj :)

Made, toż Ci smok:-D

Poczek i ostre jeść !

Dziękuję kochane, kupię GÓMKĘ!!!

Byliśmy na spacerze w lesie, fajnie było, beksa cichutka, chyba się jej podobało :D

WIolu już lepiej Iwonce?
Lil jak sprawa z oknami? Wycenili??
Kotku gdzie jestes??
Asionek fajnie, że już jesteś z nami!
Monia gdzie Ty?
Ewcia jak Mikołajek?
Made SMOKA??? jak to tak??? a to chociaż smok Avent był ?:-D:-D:-D

rurecko - aventa to ja chętnie pociumkam :zawstydzona/y: ten był strasznie straszny.....zionął ogniem na kilometr :szok: O bosche.....nie mówmy już o nim bo mnie się przypomina :oo2:

ewciu - chopcyk śpi? :sorry2: Mój też :)))) Ten mały, bo duży śpi w południe raz na dwa tygodnie :))

reklama
Kuotku, korzystaj póki Szanowny w domu :))

Rureczko, Mikoś dziś pokazywał różki:baffled:
ale chyba powoli wkraczamy w ten wiek, gdzie to ja będę o sobie decydował, a jak mi mama nie pozwoli, to zrobię jej taaaaką awanturę...:sorry2: Łobuz jak coś nie po Jego myśli, to tak beczy, ze ło matko, a jeszcze potrafi podejść i bić łapkami:baffled: nie do ogarnięcia czasami...:sorry2:

Made, śpi, zaraz będą 2 godzinki:tak:

ale, że by nie było, ze moje dziecię jest takie niedobre, to napisze Wam jak mnie wczoraj zaskoczył:-D wracamy już na wieczór do domku i zobaczył sąsiadkę z psem- ja miałam Go na rękach, to zaczął głaskać się po włoskach i pokazywać na pieska:-D:-D załapałam, ze chce go pogłaskać, ale był w niebo wzięty:-D
dziś to samo, najpierw siebie po główce, a potem poleciał do psa hahaha

oooohhohooo, Maluda wstała:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry