reklama

Staraczki forever!

Rureczko a mnie się właśnie wydaje, że to drugie:tak:
pamiętam, za dobrych czasów jak brałam do siebie bratanice, to jak tylko włączyłam kompa, to ta chciała przebieranki:tak: a tu skoro lubi kota i do tego każda mała dziewczynka lubi przebieranki;-) myślę, że to strzał w 10:tak:

Lili, tylko ja nie wiem czy to taki sam przepis;-)ale jak coś to skrobnę Ci go:tak:

reklama
RURKA bierz GÓMKĘ:))
mi się bardziej podoba to pierwsze:)

LIL jak nie masz sił jak masz:)) Skoro się wziełaś za to to znaczy że masz siłę:))
To istnieją takie dzieci że się wsadzi do łóżeczka i tak same z siebie zasypiają???? Bez ciężkiej pracy ze strony rodziców poprzedzającej to samodzielne zasypianie???? Jak to musi być pięknie....
Może następne takie będzie....
Będę zostawiać i będzie zasypiało samo:) A ja będę Wiki usypiać:)))))

Dobranoc.

hej
nie mialam internetu.
dzis jedziemy na rocznice slubu do Lukasza brata(nie bardzo mi sie chce tam jechac bo szwagierka zlamamla nadgarstek i ktos bedzie musial pdawac, zmywac itd ciekawe kto? :dry:znajac zycze wypadnie na mnie co sprawi ze zjem obiad i sie zwine do domu)

lilus jestem z ciebie strasznie dumna!!!!!!!

Witam,

Wiolu, to się nie zgadzaj:-p przecież masz małe dziecko:tak:
niech kogo innego sobie znajdą...
bez obrazy, ale dla mnie to bzdura, skoro nie może obsłużyć gości, to mogli imprezę przenieść:baffled:

pamietacie mnie jeszcze ???:-D:rofl2:

w koncu pojechali goscie wczoraj wieczorem !!
cala wizyta to masakra tylko tak mozna to opisac :angry:
jestem wykonczona psychicznie i fizycznie :-(

nadrabiam , ale jeszcze sporo zostalo :-D

buziaki i do wieczorka , bo teraz maly juz wyje , ze spac chce :-D

reklama
Dzień dobry :))
Co ja paczę :eek: ASIONEK powróciła :-) Wracaj szybko do równowagi i do nas!

moniu - bardzo się cieszę, że Wikusia takie postępy robi.....co rusz to jakaś nowa umiejętność :tak: Pięnie! A drugie z pewnością będzie INNE :-D

Szanowny siem jednak odwdzięczał :zawstydzona/y: uparł się........nie było wyjścia ino wejście :sorry2: SMOKA!!!

KUOTU??? Kawę mam :-p:-) chodź......bo my później do gościów :blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry