reklama

Staraczki forever!

Witam kochane moje!

Kocurku super opis imprezy! Jednej i drugiej :-)

Moniu ekhm...ja to bardziej bujam się na tej piłce niż skaczę...tak delikatnie góra dół góra dół - i z reguły trwa to chwila moment - jak za długo to mnie szlag trafia i daję małą na podłogę jeszcze...no w każdym razie do sufitu jeszcze nigdy nie doskoczyłam....:zawstydzona/y:

Ewciu, Made witajcie!

I pozostałe koleżanki też...Każda która wpadnie CMOK!

Z drżeniem serca czekam na Wiolę....Czy mnie jeszcze zekce....

Kocurku Ty widziałaś co się tu wczoraj działo??? Wesprzyj mnie proszę komentarzem, bom ciężkie chwile zwątpienia tu przeżyła...

reklama
Kuocie hahahahahhahahah:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::-D:-D
to dopiero był karnawał:-D:-D:-D:-D
ale policjanci musieli mieć miny jak wsio się wyjaśniło hahahah:-D:-D

Jestem i będę ale z doskoku,
Miki zasnął w ciągu 3 minut:szok::-p sam w łóżeczku:sorry::rofl2: troszku Go wymęczyłam, ale dobrze, ,może pośpi:-p
a ja blondynka:sorry: dziecko chciało pieprzniczkę, no to dałam Mu taką, która sobie tylko leży, chyba z 2 lata jej nie używam... i smażę rybkę i sobie myślę, ale ta przyprawa daje pieprzem, odwracam się do Mikosia i takie me oczy były:szok::szok::szok: w pieprzniczce był pieprz,a me dziecię zadowolone, bo na połowie kuchni porozcierał :sorry: dobrze, że sobie oczek nie zatarl:tak:

kurcze zabrakło celebryckiej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i co teraz ja się pytam? Kawy siem mnie kce:eek: a sporo roboty przy tym przede mną i co? Tak bez kawy:hmm:

Poczku, a wiesz, ze sprzątając myślałam o Tobie, gdzie to się podziewasz :))

no, akurat wysprzątałam mieszkanko i szogun wstał:-p

Ostatnia edycja:
Widzę, że Poczek powciskała podziękowania i sobie poszła:-p
sobota widzę spędzana rodzinnie, tylko mnie się nudzi:sorry:

ale, żeby nie było, zaraz idę wywiesić pranie, zrobić parę słoików ogórków, a ok 17 na spacerek z mym maleństwem:-p

oooo, widzę Kuota :)))

Kocurku ale jaka impreza za Tobą!

Ja jak zwykle wieczorem sama :cool::cool:

A Wiola miała w niedziele zdjęcia całej siebie pokazać i co? Wieczór przed nami a zdjęć ni ma!

Ewciu lepiej Ci dziś troszkę??? Jak ja Ci zazdroszczę tego samodzielnego zasypiania w 3 minuty! Z Maciusiem też tak miałam....Ach to były czasy.....Kusi mnie ta hardcorowa nauka zasypiania oj kusi....ale jednak nie...nie dam rady...

A Made poszła prasować i tak długo jej to zajęło??? :eek::eek::eek: Czy ona aby nie na boku z Wiolą coś ten tegez? :eek::eek::eek::eek::eek:

A Rureczka dalej z listonoszem???? :eek::eek::eek::eek:

Aha Rureczko...28.09 pan będzie grał w E. Nie byłoby dzieci to wsiadałabym w samochód i z nim przyjechała...Byś na ten koncert przyszła...Pobujałybyśmy się z piwkiem w ręku pod sceną (a nie na piłce).....Ach....

WRÓĆ! Takie marzenia som zakazane teraz!

Ostatnia edycja:
Przyszłam :eek: poprasowałam WSZYSTKO! Nawet koszule Szanownego :eek: żeby się tylko nie chciał odwdzięczać :cool: takie rzeczy to ja bezinteresownie :))) absolutnie! :-D

KUOTKU - jak UFOlek? Bo Ty widzę zasypiasz na stojąco:sorry:

Lilu - yhym :-p ten teges zawsze........ino bez dotykania hehe :-))))) A dzisiaj jest sobota, a jutro niedziela :eek: i jutro siem WIOLA będzie lansować :-p

Ostatnia edycja:
Made to siem naprasowałaś! ZUCH DZIEWCZYNA! &&&& żeby siem Pan nie chciał odwdzięczać! Miej troszkę spokoju dziś wieczór :-p:-p:-p:-p

Sprawdzam w kalendarzu - FAKTYCZNIE SOBOTA! Wszystko mię się miesza od tej samotności. To może jednak jutro bedom jakie pikantne fotki...

Kocurku a Ty siem szykuj do spania kochana!

Lilu - kciuki czymaj za mój spokój :-) KUOTU nagadałaś i teraz przemyśliwuje te wczorajsze ekscesy :zawstydzona/y:
Jakie plany Kochana na wieczór, poza piłką :rofl2:.......pardon! :-):-):-) Zrób zdjęcie na tej piłce, co? Jak czymasz Martynkę :-D

reklama
Made jak będzie ktoś w domu do zrobienia zdjęcia to pstryknę. A trzymam niunię normalnie w ramionach. Czasem mi tylko stopę wbija w gardło :eek:

A Kocurek Ci wszystko wybaczy przecie :-):-)

A plany - chyba sobie film jakiś obejrzę. Wczoraj ONDINE sobie puściłam i baaaardzo mi się podobało, chociaż oceny słabe były.

O dziś będzie SHERLOCK HOLMES.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry