reklama

Staraczki forever!

poczku - ja nawet nie wiedziałam, ze to tak przez internet, goopia jestem, co tu gadać :eek: I nawet pisałam RURECZCE, że nie mam internetu, a na whatsappie siedzę :zawstydzona/y: Durnota, ot co! Zdenerwowałam się i go wzięłam usunęłam :sorry2: Szanowny ma jechać do salonu żeby mi zablokowali internet......jak dziecku:baffled: Jak zablokują to może se tego WA z powrotem zainstaluję i będę jechać przez wifi ;))

reklama
Made, łoj to Ci przyszedł rachunek:sorry2:
zdolny Maniek!!!

Moniś
, olej ich... ja tam bym wcale nie jechała:-p przy okazji kiedyś bym odebrała hehe a to zaproszenie pisemne dobry pomysł hehe

Poczku, też bym chciała jeszcze jedno:zawstydzona/y: ale póki co mogę sobie pomarzyć:sorry2:

Julitko, witaj! ja Cię skądś kojarzę, ale nie wiem skąd:confused: albo jakiś podobny nick:sorry2:

Lili, coś Tobie chciałam napisać i nie wiedzieć co:-p

Rureczko, oby złe dni poszły sobie won!!

Dziecię już prawie godzinkę śpi, kawka wypita, trzeba brać się za łazienkę...

Rurka jest... najpierw rurka myślała, że jest w ciąży, bo okres powinna mieć w sobotę a tu okresu ni ma, a przy tabletkach powinien być regularnie. Na szczęscie dzisiaj przyszedł, co nie zmienia faktu, że siem zestresowałam łokrutnie, bo jednej beksy mi wystarczy!
Mam też troszkę problemów osobistych i nie chciałam Nam zasmucać wątku, napiszę Wam na łowieczkach o co chosi!

Dziękuję kochane :*

I już zakupy zrobione :) ja tu biorę się za obiadek a patrzę wody nie ma :baffled:hehehe jaka tam ze mnie konkurencja :blink:hmmm Ewcia nie wiem hmmm może po prostu z innego wątku mnie kojarzysz :-)

....forewer enewer..lalala WITAM SIEM :-D
Jeszcze urlopowo, ale już niedługo koniec laaaaabyyy :dry:
Moje dziecko mnie wykończy....z salonu zrobił se tor wyścigowy. Poukładał wszystkie najmniejsze autka, które ma na środku i brrrrrrrrrrrrrrrrrum...brrrrrrrrrrrrrrum....od 1,5h. Nie to, że mało się nie połamałam na jednym z autek, to jeszcze to brrrrrrrrrrum...ale dobrze jest...wdech/wydech, cyc do przodu i nie ma bata na "mariolkę". Nie dam się gnomowi! :-D

Pozdrawiam kÓleRZanki ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry