• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Monia, moja Ty Kumo najdroższa :-D Jak moja Synowa się miewa??? Jej narzeczony zrobił dla niej obrazek - niby bum bum, ale mnie to bardziej jakiego trolla z 5 łoczami przypominało. Właśnie - przypominało, bo porwał i zaczął wydarte kawałeczki konsumować...tak...zdecydowanie mojemu dzieciowi brakuje celulozy :-D:-D:-D

reklama
Synowa pytasz??
łona niegrzeczna ostatnio.... Nauczyła sie robić awantury... Ostatnio z łóżka rano wstac mi nie pozwoliła, nawet żeby jej koszulkę poszukać... A tatę ciągnęła za spodnie i krzyczała bo jej za wolno kanapkę robił... I kąpać się sama nie chce... I strasznie gadatliwa się zrobiła... a jak nie chcę przyjśc i zobaczyć co ma aktualnie do pokazania/albo jak nie słucham co mówi to przemoc stosuje:baffled::dry:
Ja nie wiem czy ty chcesz takom synową...

A i majtasy dla Ziencia kupiłam:) Ale tylko sztuk 3 - wysyłać?

może uznał że obrazek siem nie nadaje do upubliczniania:))

Monia, jak nie kcem, jak kcem takom synowom - idealnie się do nas wpasuje :-D
Wysyłać...podliczyć mnie tam, to podeślę na konto ;-) Tego jeszcze nie było, żeby teściowa zięciowi gacie kupowała :-D

Monia, no ja nie wiem, jak Ty, ale ja tam zamierzam brać czynny udział w życiu prywatnym mojego synusia, jedynego, najkochańszego :-D Mieszkanko im już ugadałam buhahahaha

reklama
Monia, po co Ci praca!!! Zanim ja im dać pozwolenie na ślub, to będziemy się trawki już trzymać!!! :-D I bendziem pobierać zajebiaszczo duży zasiłek emerytalny :baffled::-D Bendziem się tarzać w luksusach :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry