• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
buziolki dla wszystkich...ostatnio zalatana jestem, internetu brak (ale moze to i lepiej bo przynajmniej z dziecmi sie wiecej bawie) , tesknie za wami okrutnie.

poczku kochana nie wiem jak bedzie z tym moim internetem wiec zycze ci skarbie szybkiego i bez bolesnego porodu:-*

szkarlatyna, naszczescie szkarlatyne i angine leczy sie tym samym antybiotykiem. Franio nie mial chorego gardla ani goraczki ale wysypke mial. Iwa dzis odtatnia dawke antybiotyku dostala.

Witam się w najmilszym momencie dnia:))

Celebrycka, pączek i WY:))))
A wogóle to pijemy dziś za moja pięknie przespana noc:))))) Karmiłam chyba raz - no w każdym razie więcej nie pamiętam:)) A Młoda wstała radosna i uśmiechnięta i śpiewająca:)) Także humor mam dziś super:)))

I już wiem o co mi zawsze chodzi z goopimi ludźmi tymi. Bo jak ktoś się stara to ja też. Jak ja się staram to zwykle druga strona też się stara. A oni są jedynym przypadkiem że ja się staram i NIC. Jak do ściany... tego nie mogę przeskoczyć mentalnie....

Wiola wszystkie za Tobą tęskniłyśmy!!!!! Dobrze że juz po szkarlatynie i oby sie was choróbska juz nie czepiały!!!!!!!

Miłego dnia:))

reklama
Koleżanki proszę trzymać kciuki :sorry2:

jadę do przedszkola dowiedzieć się ostatecznie... mam nadzieję, że ta wielka tajemnica poliszynela rozwiąże się ostatecznie :dry: i w poniedziałek pójdziemy już z workiem z muchomorkiem :tak:

także proszę o kciuki &

zostawiam dla Was mnóstwo pozytywnej energii od samego rana :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

poczkowi mnóstwo ZEEEEEEEEN!!!!!! :-D Kochana jeszcze trochę i Zośka będzie w Wami, a im bliżej 25 września akcja się rozwiąże tym Boo szczęśliwsza :-D:-D:-D:-D:-D wiesz będzie WAGA już po 23 :-p:-p:-p :rofl2:

Kochane Moje jak dowiem się szczegółów to przekażę nowinę :happy:

a teraz motyw muzyczny dnia Justyna Steczkowska - Oko Za Oko - YouTube :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry