• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

BRAWO dla boogie i Remika!!!! oby dzielnie zniosl wyprawe do zlobka! Remiku! zen!

mialam mikrofalowke w poprzednim mieszkaniu, przez 5 lat i uzylam doslownie kilka razy do jednej rzeczy - gotowego fondue ze sklepu. w pracy uzylam kilka razy i za kazdym mialam wrazenie ze mikrofalowka pozbawila moj lunch smaku. naprawde nie umiem tego sprzetu uzywac :zawstydzona/y::-p a jeszcze jak sie naczytalam o szkodliwosci tych fal, to juz w ogole nie chce. fuj fuj.

reklama
Nie ma mowy kochane, przy małym dziecku mikrofalówka mi się przydaje!
Sterylizuję smoczki i butelki, podgrzewam wodę, Łukasz namiętnie robi zapiekanki, podgrzewa kawę i inne przekąski... jeśli munż nie da rady tej naprawić to jutro musimy kupić nową :/

Brawo dla Remika!!

yyyy nieswojo sie czuje jak tu tak cicho...

rureczko no to rzeczywiscie mikrofalowka u was jest waznym sprzetem :) ja wychowana bez i po prostu nie odczulam nigdy potrzeby.

moniu kciukasy za rabat!

gdyby to ode mnie zalezalo rureczko...
mysle, ze 16 dni jeszcze na luzie... ale spoko - upalow nie ma, wszystko gotowe, za tydzien mama przyjedzie, to juz bede tylko lezec i pachniec. moge sobie tak lezec. tylko jeszcze bym sie chciala wyspac jakos przed - jak to zrobic? spac sie nie da ;/

Poczek i to jest właśnie ból końcówki - wszędzie słyszysz - wyśpij się bo potem nie będziesz miała jak:)) Tylko że właśnie pod koniec już się nie da wyspać porządnie....
Ale powiem Ci że ja byłam tak bardzo podekscytowana Wiki że na początku wcale mi nie przeszkadzało niespanie:)) Zresztą ona w nocy się budziła co 3-4 godz już jak skończyła ze 2-3 tyg. A i to jakoś tak budziła się, jadła i od razu zasypiała:)) Jakoś tak ładnie się nauczyła.
Oby Zosia też się tak szybko nauczyła:))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry