• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

hej :)

ide nadrabiac , ale najpierw dam znac , ze wszystko ok !!
maly dostal masc z antybiotykiem , bo jednak jest infekcja , ale powinno ladnie wszystko zejsc :)
takze dzieki za &&&&&&&&&&&& i prosze o jeszcze troszke hehe

pije kawke i ide nadrabiac co to sie dzialo wczoraj , bo meza mialam i brak czasu ...

doczytalam tylko zeby za Just &&&&&&&&&&&&&&& trzymac :))) wiec trzymam mocno !!

reklama
Zobacz załącznik 495832

PAMIĘTACIE????????????? ;-)

Asionku co za ulga!!!!!!!!!!! Dobrze, że poleciałaś do lekarza!!!

Boogie
jeju jeju jeju! Ten SŁODZIAK musi się dostać!!!!!!!!! Trzymam kciuki!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Moniu wyspałaś się??? GRATULUJĘ I ZAZDRASZCZAM! U mnie dziś gorzej z tym :-p:-p Tak siem drapiem po głowie i zastanawiam czy aby wczoraj było lepiej??? Nie pamiętam już....:errr::eek:

Kocurku witaj witaj i mam nadzieję, że reszta koleżanek też się pojawi!

A i w ogóle Wioluś ja też tęsknię! BARDZO!

Poczku
melduj się! Każda chwila milczenia może oznaczać poród!

Rureczko pieruny w kuchni Ci szczelają????

boogie! kciuki trzymam! dawaj znac! i dzieki za zen!

asionku - super, ze wystarczy tylko masc i bedzie dobrze. uff!

lilu - ty sie bardziej moim porodem ekscytujesz niz ja :-D skurcze mam coraz czesciej ale one w ogole nie bola. to tak ma byc? w nocy mnie obudzily ale moze to bardziej zosia skaczaca po pecherzu mnie obudzila? :confused: poki co nic nie wskazuje na rychly porod, wiec mozesz oddychac spokojnie kochana :tak:

rureczko eee tam nie wydawaj pieniedzy na mikrofalowke - da sie zyc bez :-) tym bardziej, ze to niezdrowe te fale sa.

a mi wlasnie siostra zrobila najlepsze sniadanie na swiecie, lezymy w lozku i wlaczymy sobie jakis serial :-D deszcz leje, chmury czarne wisza wszedzie. jedyny plan na dzis: na 14:30 do pediatry sie zapoznac i popytac o to i tamto.

buziam wszystkie kulezanki!

Cześć Dziewczynki :)))

Wiola! Fajnie, ze wpadłaś, i że wysypka zdiagnozowana ;) Zdrówka Wam życzę :* i łącza ciągłego :-p

monia - gratuluję pięknej nocy!

rurecko - ojeju, ojeju.....tak sama z siebie wzięła i wybuchła? :szok: Ja kiedyś włożyłam masło, bo było twardawe....no i zobaczyłam, żywy ogień w sekundzie :eek:

Lilu - cudna Pomarańczka :zawstydzona/y: i te rajtuzy :-p:-)

Asionku - bardzo się cieszę, że to tylko stan zapalny :) Na pewno szybko sobie z tym poradzicie ;))

pocku - to jak? Panna czy Waga? :-p:-D)))

A teraz wiadomość z ostatniej chwili!!!!!
REMICZEK został przyjęty do żłobka i od poniedziałku nasz dzielny Marynarzyk wyrusza w rejs :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry