reklama

Staraczki forever!

reklama
No nieeee no wcześniej im daj bo jak będziem wnuki bawić??????
Młode musim jeszcze być, sprawne i piękne (co by naszych przepięknych wnuków nie straszyć)!!!!!!
Ale w sumie bogate też nie zaszkodzi.....

no dobra to jak założe teraz firmę, to jak będe juz obrzydliwie bogata to sobie kupię ziemię koło ciebie i domek postawię:))

Ewcia, tak dobrze nie mieć!!! Jedne studia, drugie, czecie...firmę założyć...myślę, że koło 40 się wyrobi :-D

PODGLĄDACZOM - to nie som żarty...to poważne plany mamy - wariatki :-D

Monia, bo ja se wykombinowała tak....bendziem już stare, ale wciąż jare ...a wnuki nas postawiom na nogi ;) lub nogę...:-D

To podzielmy te studia na pół:))
Wiki firme po mnie odziedziczy, to może da rade wcześniej???

Bo ja ciągle obstaje przy młodości dla wnuków:) Potem to chce być obsługiwana i leżeć i pachnieć na ta jarą starość:) I świat zwiedzać!

Monia, nas bendom obsługiwać młodzi, piękni małżonkowie - znaczy - nasza wyobraźnie aż tak daleko może nie sięgnąć, bo ząb czasu ciut ich zmieni, ale wiesz...worek na łeb...padłam...:-D
Ty kochana zwiedzaj świat, póki masz robotę, bo później to bendziem kwiczeć i modlić się, czy oby od pierwszego do piątego nam wystarczy...:sorry2::-D

Ewcia, a na poważnie... to mam nadzieję, że mnie nie podejrzewasz o takie okaleczanie dziecka ;-)
Oczywiście, że podejrzewasz, bo ze mnom nigdy nic nie wiadomo :-D :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry