reklama

Staraczki forever!

Just, to daj Remisiowi, żeby Ci pomagał przy cieście;-) ja jak zawsze robię, to Mały nie może się doczekać kiedy będzie miksował hahaha:-D

Kuocie, to o której będzieta:-p:-D

reklama
Zara siem teleportujema :-p:-p:-p

Rozwiązałam problem pt. "Jak móc robić w kuchni?" Zagrodziłam kojcem wejście (bo ja kurczę nie mam drzwi, a drzwi to dobra rzecz jest ://)rzuciłam dwa chodniki (zabrane z innych pomieszczeń :/ - potrzebuję więcej chodników kurde) postawiłam karton z zabawkami i włączyłam bajki w telewizorni :-):-):-) Ola zachwycona na razie - ogląda bajki, wiesza się na ogrodzeniu i buszuje w pudle, a ja mogę spokojnie coś robić!

Ostatnia edycja:
Oki, w takim razie zaraz zaraz otwieram szafę:laugh2:
Będę nieskromna:sorry: ciasto wyszło zajepyszne:-p:sorry:

No nic, zbieram się, Mały dostanie jabłuszko i zaraz spacerek:tak:
zajrzę dopiero jutro koło południa.

Miłego popołudnia życzę:-)

Nie znoszę marchewki w słoiku, w soczku, na ubraniach, w kupie, na śliniaku, w misce która się odbarwiła i na komputerze Łukasza też jej nie znoszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy::crazy::crazy::crazy:

Poczek jak urodzisz to strzeż się marchewki!

hahaha RURECKO to przecież dopiero początek :-p Zobaczysz co będzie jak Zuu SAMA dzierżyć marchewkę będzie :-D w celach konsumpcyjnych rzecz oczywista :rofl2:

Nasze smoczki się całkowicie na żółto wybarwiły, są całkiem ładniutkie :-p

Ostatnia edycja:
Kotku u mnie dziś Vanish działał pół dnia. Na dodatek Zuu zwymiotowała zupkę jarzynową i na razie jej nie będę dawać... może ma przesyt marchewki? tak chlusnęła, że prosto na tatusia komputerek:-D myślałam, że się spali, ale niestety nie:eek:

Kotku czym te marchwiane plamole spierasz??

przeszukuję allegro bo mamy deficyt śliniaków!

reklama
Z pieluchami nawet się nie fatyguję, jak już mają dużo ciekawych plam, to zmieniają zatrudnienie i obejmują stanowisko ścierki :-D A ciuszki... hmm... wydaje mi się, że kluczową sprawą jest ich natychmiastowe zamoczenie z proszkiem, potem następnego dnia dopieram ręcznie, albo dorzucam do prania pralkowego :sorry:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry