reklama

Staraczki forever!

rurka ostatnio wyjelam 74 bo 68 zaczyna byc za maly:-D
Zuzia sliczna, wydac ze tez lubi jesc :-)na zdjecia duza sie wydaje.a wy jaki nosicie rozmiar?

Poczku zostaw ten salon w spokoju, to nic nie pomoze. ja tak wariowalam przed urodzeniem Frania a wyszedl jak chcial tyle ze do nieszczescia bym doprowadzila...przeciez to przez te moje wyglypy lozysko sie odkleilo

reklama
Wiolu dziękuje!!!coraz cudniejsze te twoje dzieci!!! a Iwusia ma ślicznie w pokoiku i ładnie się bawi, a Franio jaki męski;)) i coś do siostry nie podobny;)) a co do wózeczków które ci pisałam, są dobrych, sprawdzonych firm, także nawet lekko używany można kupić, ja mam loola bebeconfort spacerówkę, używana, ale sprawuje się świetnie;))
motywujesz mnie kobieto, do moich kartonów;)) i muszę jeszcze na allegro zacząć działać- a pokazywałam Ci wcześniej takie błękitne czapeczki na jesień? bo nie pamiętam;)

Pok- odkąd wróciłam na bb, a mamy wrzesień, codziennie wszystkie kobietki biegną na porodówkę z Tobą;))) Zosia pewnie niedługo zdecyduje się na wielkie wyjście, a ja się tylko tak śmieję;))
a farbować bym musiała, jezzzu ile ja mam siwków;)) aż wstyd;))

Wioluś skąd Ty masz tyle energii???? Niech mnie ktoś ocuci!!!!!

Aha Wioluś - wczoraj w łóżku jeszcze myślałam czy to możliwe, że Tobie się podobała moja spacerówka??? Może Ty mówiłaś o tym moim dużym BEBECAR? Bo ta spacerówka to faktycznie rewelacja - i ma duże pompowane koła. Ja najpierw pomyślałam, że Ty mówisz o moim mniejszym wózeczku, który jest naprawdę najtańszy najzwyklejszy i ma malutkie koła.

Ostatnia edycja:
lilus mi sie wydaje ze ja o tym duzym mowilam:-)nie chcesz go sprzedac?:-):-p:-p:-p:-p
ja mam duzo energii? cos ty.. tylko ci sie tak wydaje
kochana mialam ci pisac ze jak bedzie ci potrzebna pomoc przy sprzataniu , ukladaniu itd to daj znac, chetnie pomoge

reklama
jezzzzu dopiero zasnęła, po serii krzyków i wrzasków wybujałam ją w wózku i śpi, jak wyzdrowieje to wrócimy do starych nawyków, kurcze ale chyba bez antybiotyku się nie obejdzie...

Wiolu lecę fotki robić;)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry