reklama

Staraczki forever!

Paula ta rozowa nie, a body sa wszystkie z tej samej firmy , wiece wydaje mi sie ze bedzie to samo. Iwa spi , ale dzis musiala swoje pomarudzic, Franio pewnie zaraz sie obudzi na jedzenie.

kurde co to sie dzieje na tym swiecie ...zaczynam sie bac ze w ziemie tez cos takiego uderzy. ale z drugiej strony jaka to by byla pieka smierc:-p

reklama
Paula emerytura? ja sadze ze tych czasu nie dozyje:sorry:
Kocie ja tez ginac nie chce . no ale jabym miala wybierac jak chce umrzec to wolalabym asteroidy niz raka np.

Ostatnia edycja:
:eek::eek::eek::eek: eeee dziewczynki Wam chyba jakiejś pasji brakuje... kuot Wam znajdzie jakie hobby, trzeba ciekawość świata podtrzymywać!!! :-p:-p:-p

a jak odkryją coś ARCYniesamowitego zaraz następnego dnia jak kopniecie w kalendarz????? :eek::szok: Ja w każdym razie kategorycznie odmawiam!!!!!!!!!

Kout eee ja mam hobby i to codzienne: pranie, sprzątanie, gotowanie, opieka nad krzykaczami,spacery-plac zabaw:-D:sorry: a na serio to nie mogę dojść do biblioteki by się trochę odmóżdżyć;))) a i muszę przywieźć z lubuskiego nasze ulubione sitcomy na dvd, trzeba znów w coś się wkręcić;))

reklama
PAULINA nie no, co to to nie :/ Obowiązki to jedno, oczywiście ważne i nie da się ich obejść, ale oprócz tego trzeba tę puszkę mózgową ćwiczyć, więc "hobby" być musi! I to niejedno! I to jest rzecz święta! :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry