reklama

Staraczki forever!

Dobry:))

Lil ja mam kawę, duuuużżżżooo kawy (pracową w końcu rozdali) mogę się podzielić:))
Co z nocką?
Zdjęcie babeczek super:))))

Kocie papierem toaletowym też się moge podzielić:)) panie sprzątaczki napewno mają spory zapas:))
Zazdroszczę tej ciekawości świata:) Mnie chwilowo przygniata szara rzeczywistość pracowo/dzieciowo/domowa :zawstydzona/y:

U nas dziś nocki nie pamiętam więc chyba było ok:)) Pamiętam pobudke o 5:eek::eek::eek: ale dzięki temu miałyśmy chwilę zanim wyszłam do pracy - a to też miłe:)
I dziec wkońcu znowu mnie żegna z uśmiechem:))

reklama
RURECKA my "wstajemy" przed 6, ale wiercimy się caaaałą noc i marudzimy, co oznacza, że nie śpimy :dry: Ja mam problemy z natychmiastowym zaśnięciem jak mnie coś wybudzi, a nad ranem od 3-4 to już w ogóle tylko wydaje mi się, że przysypiam grrr Wróciły stare, ciekawe czasy hip hip hurra :oo2: ooooooOOOooo LILI też widzę jakas niewyspana :-p:sorry::sorry:

MONIU dziękuję :)))) Przyjmę z chęcią, mimo że złożyłam już zamówienie w alma24. NIGDZIE się dziś nie ruszamy - mała kaszle i ma katar, Kamil to samo, mnie gardło drapie i boli :/

Ostatnia edycja:
Kotku ja też spać od razu nie mogę, tzn wieczorem bez problemu, za to po karmieniu w nocy nie ma szans, bo wiem, że Zuu się bedzie kręcić, wiercić, czasem do siebie ją biorę... zastanawiam się czy nie lepiej by było, gdyby od tej 4 już spała z nami, wtedy spokojniej śpi...
Masz wieści od Made? ja wczoraj pisałam, ale cisza :(

Kocurku - jak się schłodziło na początku września i potem była prognoza, że będzie jeszcze chwilowy upał to ktoś mi powiedział, że będą katary, kichania i infekcje przez to. No i proszę - przyszedł pierwszy dzień upału i moje dzieciaki mają zielone katary po pas...U Ciebie też widzę masakra....Współczuję i wysyłam kurierem papier toaletowy! A u nas w nocy co chwila był taki ryk, że nie wiem co to było. W każdym razie mam wrażenie, że w ogóle nie spałam.....:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Moniu
ja kawy nie mogę niestety, ale dziękuję Ci duszyczko kochana! A czy mówiłam Ci już, że sprawdzałam żyrafki i nie ma już tego????

Rureczko ja też już często o 4 nie mogę zasnąć :-( Czekam na lepsze czasy....

Idę sprawdzić czy mi dziś STO LAT nie śpiewamy...

No nie - jeszcze nie dziś....

LILI "Ci"???????? Dzisiaj ???? :szok::szok::szok:

Rureczka - wczoraj nie mogłam grzebać w kartonach :/ ale dzisiaj jak mała zaśnie, to się wespnę na strych :)))) Tylko wysyłka będzie najwcześniej w sobotę....

Nie pisałam do Made :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Liluś kochana ja tak myślałam że ich już nie ma:(((( będe szukać na allegro albo inszych takich bo strasznie je chcę!!!!!!!!!!
współczuję bidulko nocki.... a zęby wam nie idą?
tzn czekaj wróć które krzyczało???

A wiecie co mi się zrobiło ostatnio? Nie zasnę dopóki młodej nie przełożę do siebie wieczorem:eek:... bo jak się kładę o 22 to wiem że za chwile jej pora wstawania na jedzenie i nie mogę zasnąć... i czasem jest tak że czekając jak ona się obudzi to przysypiam i przez sen ją biorę do siebie...
A i jeszcze musze mieć psa na nogach.. też mi dziwnie jak się nie położy...
tylko mąż mi obojętny w łóżku:laugh2::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry