reklama

Staraczki forever!

heh ja też w ciągu dnia mimo kieratu próbuję wycisnąć kilka minut dla siebie;))) i podobnie jak Wiola muszę mieć wszystko ogarnięte;))

o kurka, wystawiłam wczoraj aukcje na allegro a już 2 nie ma!!!chyba fuks;)))

Lil najgorszy jest katar w tym wszystkim, Daniel już lepiej, nie leje mu się z nosa i już tak nie pokasłuje, ale Maja to oddycha przez buzię, najgorzej z zasypianiem, dlatego w dzień nawet ją w wózku wybujam bo inaczej nie da rady, nie wspominając,że całe mieszkanie jest zasmarkane...

reklama
Poczku no Tobie ciśnienie by strzeliło - a mi się przy każdym porodzie podnosi! Jeju jak ja lubię wspominać swój poród! A co do czytania - to ja poza BB nic nie czytam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Paulinko a odciągasz katarek??? Współczuję Wam...mnie też to pewnie wkrótce czeka...tzn. katar też już mamy, ale nie jest źle póki co....

Lil odciągam, psikam i cudy nie widy, ale leci jej jak woda...nawet moje spodnie dostały bo przechodziła obok i mi się do nóg przytuliła;) a dostałaś w ogóle mojego maila ze zdjęciami szafy???bo kurcze już zgłupiałam, czy wysyłałam...

Wiolu a ty dostałaś wczoraj wieczorem mojego maila???

Rureczko koopa????

Paulinko dostałam i przepraszam, że nie odpisałam od razu - żyję w takim pędzie, że zapomniałam - ale zdjęcia i szafa super!!!!!!!! I jaka pojemna!!!!!!!!

Paulinko dostalam , odpisze jak tylko sie ogarne z meni na niedziele i zrobie liste zakupow i zrobie zakupy i odbiore Iwe z przedszkola i ...:sorry::szok:

Lilus cos ty ? zwariowalas? jaki wstyd? ja jestem zla na siebie ze chodze i szprzatam i wymyslam , moglabym ten czas o wiele lepiej wykorzystac

spokojnie Lil, mimo bałaganu tam panującego, uwierzysz,że tam mieszczą się rzeczy naszej 4 +ręczniki i pościele???

ooo Maja ziewa, chyba ktoś tu śpiący się robi...a tak zaraz przecież 10!!!znikam na chwilę pobawić sie z nimi, będę ok.11,pa

Wiolu spokojnie, ja to łażenie i robienie wszystkiego nazywam natręctwem niespokojnych rąk- ciągle muszę coś nimi robić;)) mąż jak wczoraj wrócił z pracy to był w szoku,tak mu jeden pokój przemeblowałam;))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry