reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*

yyyyy NIE już dość!
Ja sobie wszystko obliczyłam i wyszło, że za stara jestem i poświęcając się trzeciemu dziecku sama się już nie nażyję

A Wy Młode Koleżanki PROSZĘ BARDZO!!!!
a NAWET JAK NAJBARDZIEJ!!! 

maran-atha
Fanka BB :)
Kot i ja też sie już nie pisze... nie mam już siły i cierpliwości na dzieci... ale MONIA oczywiście jak najbardziej
niech sie stara 

Czarny Kocur
TAK TAK MONIA KONIECZNIE!!!!! :-)

Już zaciskać?????????

Już zaciskać?????????Czarny Kocur
O rany - przelew 
O rany Rureczka!
O rany kredyt!
O rany telefon!
O rany.....yyyy na pewno coś jeszcze trzeba przelać :/
No tak PODRĘCZNIKI!

O rany Rureczka!
O rany kredyt!
O rany telefon!
O rany.....yyyy na pewno coś jeszcze trzeba przelać :/
No tak PODRĘCZNIKI!
Ostatnia edycja:
WIOLKA1509
kolezanki niech sie staraja a ja bede &&&&trzymac
.
.mademoiselle
A ja to bym chciała żeby moje dzieci już były takie....pełnoletnie 
a najlepiej to już niech rodziny pozakładają
ja będę wspaniałą babcią
)))
Pozdrawiam wszystkie Koleżanki
)
POCKU!!! Jesteście cudowne
I u nas też bardziej na boku kazali kłaść niż na plecach, bo to podobno czaszkę modeluje
a jak za dużo na plecach, to się taka patelnia robi :-)
Buziam Was z całych sił!
KUOTU! Tak jest! My jesteśmy już w tak słusznym wieku, że niechaj koleżanki się spełniają
) my sobie nogi wyciągniemy i będziemy się delektować........literaturą
)))

a najlepiej to już niech rodziny pozakładają
ja będę wspaniałą babcią Pozdrawiam wszystkie Koleżanki
POCKU!!! Jesteście cudowne
I u nas też bardziej na boku kazali kłaść niż na plecach, bo to podobno czaszkę modeluje
a jak za dużo na plecach, to się taka patelnia robi :-)Buziam Was z całych sił!
KUOTU! Tak jest! My jesteśmy już w tak słusznym wieku, że niechaj koleżanki się spełniają
)))made! ale na plecach z glowa na boczek 
paczka spala na spacerze caly czas, dospala na balkonie, zjadla i znow spi.
a wczesniej jeszcze 40 minut bite gapila sie na obrazki z ksiazki oczami maluszka. zmienialam jej obrazki co jakis czas i ona ewidentnie je obserwuje! to jest niesamowite!
made... jak mi Cie brakuje!!!!
paczka spala na spacerze caly czas, dospala na balkonie, zjadla i znow spi.
a wczesniej jeszcze 40 minut bite gapila sie na obrazki z ksiazki oczami maluszka. zmienialam jej obrazki co jakis czas i ona ewidentnie je obserwuje! to jest niesamowite!
made... jak mi Cie brakuje!!!!
lil_maja
Jeju dopiero na spokojnie Was doczytałam! Czy aby spamiętam co komu pisać miałam!!!!! UWAGA! Nadaję ze swojej nowej kanapy!!!!!!! O rany jakie życie jest piękne!!!!! Nogi mam do góry i O D P O C Z Y W A M!!!!! Nawet dzieciaki mogą mi sokiem tę kanapę oblać - byle mi nikt nie przeszkadzał w siedzeniu na niej!!!!!!!!!!
Poczku jaka Zosia jest cudowna!!!! Czarnulka taaaaaakaaaaaaa!!!!! PIĘKNA!!!!!!!!!!! I taka malusia! A w tym kocyku jak klimatycznie wygląda! Zdjęcie profesjonalne! Jak z katalogu ekskluzywnych kocyków!!!!
Ajas kochana dziękuję Tobie za dobre i ciepłe słowa! Ja teraz też będę myśleć o nowej łazience! I też już mam głowę pełną planów! A powiedz czemu Ci spartaczyli??? Firma nie ten tegez??? I w ogóle orientujesz się ILE ogólnie kosztuje teraz remont łazienki????
Paulinko no ja to raptus jak i Ty jestem!!! Dlatego już bym chciała mieć wszystko na tip top poukładane!!!! Hehe :-):-):-) A ilość pracy mnie przeraża....Na szczęście dzieci dziś szybko zasnęły i jest dla mnie godzinka na relaks! JUHU!!!!!
No i właśnie - niech koleżanki hurtowo zachodzą w ciąże, mają swoje dolegliwości, rodzą i pokazują maluszki - bo mi się ten temat nigdy nie znudzi!!!!! I gdyby nie wiek i wykończenie ogólne to kto wie kto wie!!!!!!!!
Poczku jaka Zosia jest cudowna!!!! Czarnulka taaaaaakaaaaaaa!!!!! PIĘKNA!!!!!!!!!!! I taka malusia! A w tym kocyku jak klimatycznie wygląda! Zdjęcie profesjonalne! Jak z katalogu ekskluzywnych kocyków!!!!
Ajas kochana dziękuję Tobie za dobre i ciepłe słowa! Ja teraz też będę myśleć o nowej łazience! I też już mam głowę pełną planów! A powiedz czemu Ci spartaczyli??? Firma nie ten tegez??? I w ogóle orientujesz się ILE ogólnie kosztuje teraz remont łazienki????
Paulinko no ja to raptus jak i Ty jestem!!! Dlatego już bym chciała mieć wszystko na tip top poukładane!!!! Hehe :-):-):-) A ilość pracy mnie przeraża....Na szczęście dzieci dziś szybko zasnęły i jest dla mnie godzinka na relaks! JUHU!!!!!
No i właśnie - niech koleżanki hurtowo zachodzą w ciąże, mają swoje dolegliwości, rodzą i pokazują maluszki - bo mi się ten temat nigdy nie znudzi!!!!! I gdyby nie wiek i wykończenie ogólne to kto wie kto wie!!!!!!!!
reklama
Czarny Kocur
MADE i LILI ujęły sprawę znakomicie 

Ja też z przyjemnością poobserwuję i pokibicuję sobie z bezpiecznej odległości 

Ja też z przyjemnością poobserwuję i pokibicuję sobie z bezpiecznej odległości