Jeju dopiero na spokojnie Was doczytałam! Czy aby spamiętam co komu pisać miałam!!!!! UWAGA! Nadaję ze swojej nowej kanapy!!!!!!! O rany jakie życie jest piękne!!!!! Nogi mam do góry i O D P O C Z Y W A M!!!!! Nawet dzieciaki mogą mi sokiem tę kanapę oblać - byle mi nikt nie przeszkadzał w siedzeniu na niej!!!!!!!!!!
Poczku jaka Zosia jest cudowna!!!! Czarnulka taaaaaakaaaaaaa!!!!! PIĘKNA!!!!!!!!!!! I taka malusia! A w tym kocyku jak klimatycznie wygląda! Zdjęcie profesjonalne! Jak z katalogu ekskluzywnych kocyków!!!!
Ajas kochana dziękuję Tobie za dobre i ciepłe słowa! Ja teraz też będę myśleć o nowej łazience! I też już mam głowę pełną planów! A powiedz czemu Ci spartaczyli??? Firma nie ten tegez??? I w ogóle orientujesz się ILE ogólnie kosztuje teraz remont łazienki????
Paulinko no ja to raptus jak i Ty jestem!!! Dlatego już bym chciała mieć wszystko na tip top poukładane!!!! Hehe :-):-):-) A ilość pracy mnie przeraża....Na szczęście dzieci dziś szybko zasnęły i jest dla mnie godzinka na relaks! JUHU!!!!!
No i właśnie - niech koleżanki hurtowo zachodzą w ciąże, mają swoje dolegliwości, rodzą i pokazują maluszki - bo mi się ten temat nigdy nie znudzi!!!!! I gdyby nie wiek i wykończenie ogólne to kto wie kto wie!!!!!!!!