reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*
WIOLU....

WIOLKA1509
Fanka BB :)
Kocie a bo tak jakos czuje jakbys ignora miala na mnie wlaczonego. moze mi sie wydawa
Monia walcz z kryzysem. jestes zdolna ,pracowita i w dupie z tymi co krzycza
Ajas co slychac? w pracy jestes?
Monia walcz z kryzysem. jestes zdolna ,pracowita i w dupie z tymi co krzycza
Ajas co slychac? w pracy jestes?
Ostatnia edycja:
Wiolu! Jak on rosnie! Jaki rozkoszny chlopiec! Ucaluj!
U nas nocka rewelacyjnie. Pobdka o 1:30 i 4:30. Pojadla pol godz i spala dalej. Ja spalam tak mocno, ze nie mialam sily odniesc jej do lozeczka, wiec znow spalysmy razem i tylko cyc na lezaca. Rano znow pojadlysmy i jeszcze troche podrzemalysmy. Traz probujemy jesc i bekac ale zosia glownie patrzy i analizuje.
U nas nocka rewelacyjnie. Pobdka o 1:30 i 4:30. Pojadla pol godz i spala dalej. Ja spalam tak mocno, ze nie mialam sily odniesc jej do lozeczka, wiec znow spalysmy razem i tylko cyc na lezaca. Rano znow pojadlysmy i jeszcze troche podrzemalysmy. Traz probujemy jesc i bekac ale zosia glownie patrzy i analizuje.
WIOLKA1509
Ajas nie jest tak zle, zycze ci takiej pracy przy dzieciach i marudzenia na kolki,zabki, nieprzespane noce itd
Poczku dziekuje. malu rosnie jak na drozdzach. we wtorek jedziemy na szczepienie to dowiem sie ile wazy .gratuluje przespanej nocki i troche zazdraszczam...ale niech ci bedzie dobrze przynajmniej narazie

Poczku dziekuje. malu rosnie jak na drozdzach. we wtorek jedziemy na szczepienie to dowiem sie ile wazy .gratuluje przespanej nocki i troche zazdraszczam...ale niech ci bedzie dobrze przynajmniej narazie

lil_maja
Wioluś KRUSZYNKA???????? :-):-):-) SŁODKA PYZA NASZA! Kluseczek! Pączulek! CMOOOK! A to ubranko jakie ładne! 
Ajas będziesz niedługo się z nami męczyć! A tekst ALE MI SIĘ NIE CHCE to niestety również moje motto dnia....
Moniu a kto krzyczy?????????? Mam mu wlać?????
Poczku a Ty nie masz za dobrze????

Dwie pobudki tylko????? 

Ajas będziesz niedługo się z nami męczyć! A tekst ALE MI SIĘ NIE CHCE to niestety również moje motto dnia....
Moniu a kto krzyczy?????????? Mam mu wlać?????
Poczku a Ty nie masz za dobrze????

Dwie pobudki tylko????? 

reklama
no nie wiem... pewnie sie to skonczy wkrotce. ona spi non stop! wiertarka jej nie przeszkadza, ani swiatlo. jestem pewna, ze moglabym ja po kaienistej plazy preturlac i tez by tylko steknela raz i spala dalej. za to jak jest glodna lub gola, to pokazuje jak uzyc tak dobrze skumulowana energie
Moniu!
pamietaj, ze wpracy sa gorsze i lepsze dni/tygodnie. Na pewno wkrotce bedzie ten lepszy, motywujacy i przynoszacy satysfakcje. a krzykaczami sie nie przejmuj, ludzie maja swoje frustracje...
ajas!
zaluje, ze juz fluidkow nie mam jak wysylac. moge przeslac noworodkowe ;-) to sie zawsze dzieje w najmniej oczekiwany momencie. kciuki sciskam!
Moniu!
pamietaj, ze wpracy sa gorsze i lepsze dni/tygodnie. Na pewno wkrotce bedzie ten lepszy, motywujacy i przynoszacy satysfakcje. a krzykaczami sie nie przejmuj, ludzie maja swoje frustracje...
ajas!
zaluje, ze juz fluidkow nie mam jak wysylac. moge przeslac noworodkowe ;-) to sie zawsze dzieje w najmniej oczekiwany momencie. kciuki sciskam!