reklama

Staraczki forever!

Liluś, zaczynam od strony bartka, bo u nas w sklepach też nigdzie ich butków nie ma:tak: i w opisach jest dokładnie ile cm ma wkładka (tak rzeczywiście jest!) i z czego butek zrobiony. Jak coś wpadło mi w oko, to potem w google nr katalogowy bucika i czasami wyskakiwały sklepy w których takie mają:-) i np. na zimówkach zaoszczędziłam 80 zł, bo w bartku były za 199, a ja kupiłam za 119:tak: ale to był fart, bo juz miałam decydować się na te w bartku :)) a jednak jeszcze wpisałam w google hehe
Bucik powinien być max 1,5 cm duży i to spokojnie powinno starczyć na całą zimę:tak: a mi jednak wydaje się, że w przypadku zimowych, to jednak za kostkę, bo bucik "trzyma nóżkę" a jak nawet maluch się potknie zimą, to w takim za kostkę ciężej zwichnąć;-)
no i oczywiście obrysowuję małemu nózkę, mierzę cm, dodaję 1,5 w przypadku zimowych i mam już rozmiar :))

Lili, w bartku dla takich Maluchów wcale nie ma takich do łydek
wink2.gif

w ogóle to ta firma mnie "kupiła" hahahaha i będę zawsze jeśli ktoś zapyta o buty hahahah

Ostatnia edycja:
reklama
Ewciu no pięknie to opisałaś! I ja oczywiście też za kostkę buciki - byle nie do połowy łydki (kozaczki czy jakieś mega wysokie trzewiki). Idę oglądać Bartka :tak::tak::tak:

I Asionku ten bucik ELEFANTEN super! Ale pewnie nie na naszą zimę....

Lili, oj Kochana ile to ja w ciągu ostatnich pól roku się naczytałam o butach:-D teraz, to mogę wykładać o dobrym buciku buahahahah

Lili, podobają Ci się? Jak tak, to zmierz Małej stópkę, jak będzie miała w rozmiarze 20 lub 21, to wrzucę link gdzie są za 119 ;-) dla mnie mają wsio co trzeba (mamy takie w wersji dla chłopców :-) ) a do tego są mega lekkie!!!
http://www.sklep.bartek.com.pl/pl/product/17421/t-8113906e.html

Ostatnia edycja:
Lili, spoko;-)
wiem po sobie, że to ciężki orzech do zgryzienia znaleźć nie dość, że odpowiednie, to jeszcze żeby oko cieszyły;-)
Kochana, jak są dla Ciebie za wysokie, to zapewne jesienne by odpowiadały, ale w tamtych, to już nie ma ocieplenia itp.

EWCIA Ty tak nie zapraszaj, bo ja mam do Dzierżoniowa godzinę, może półtorej z przejazdem przez Wrocław :-p

Sprzątam:) Bo w domu jestem, wczoraj też, bo Kamil trochę chory.
Odkurzyłam, pomyłam gary, aa i wykąpałam się! Razem z suszeniem głowy - półtorej godziny :eek: Zamorduję sierściucha durnego, bo najdłużej mi odkurzanie zajęło. Standard :dry:

Ooo koopa! Jak miło :-D

Jestem. Zaraz doczytam bo dyrektorka ma przyjść.... Projekt skończyłam:))

Wstałyśmy o 3.30:wściekła/y: Tzn od 3.30 Młoda chciała cyca, a ja nie chciałam jej dać i próbowałam uspać... o 5 zasnęła:confused::confused:
Za bardzo mnie rozpieściła tym swoim spaniem ostatnim....
Idę czytać.

reklama
Witaj Ajas!!!!!!! Buziaki!!! I kciuki nieustające!!!!!!!

Kocurku
aleś się narobiła! Ale ja też działam, odkurzam, piorę, układam....robota bez dna!!!!!!!!

Ewciu
no pójdę dziś jednak do tego sklepu i zobaczę co mają...Jak dla Maciusia to już wszędzie kupię butki, bo on już dobrze chodzi - ale dla małej to bym chciała coś super wygodnego - gdyby lubiła w wózku jeździć to pewnie jeszcze bym się wstrzymała z pierwszymi butkami (bo jakieś tam ona ma, ale zły rozmiar) - ale planuję zacząć na nóżkach chodzić. Już widzę te spacery zimą - 10 metrów w jedną stronę, 10 w drugą - i tak 2 godziny......:shocked2::cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry