reklama

Staraczki forever!

LIL ooo! Zawsze to raźniej słyszeć :-D Ja zjem i idę posprzątać w garażu - nasikane przez psa i narzygane przez koty :sorry2:
Nie bardzo lubię wymienianie co się robi, ale chyba tak lżej się robi :-p:-p:-p
A potem zabawki porozrzucane na przestrzeni stanowczo zbyt dużej jak na moją cierpliwość zbieracką hehe Duży metraż to MEGA zbieranie:P Są tez inne wady dużego metraża, będę przytaczać;)

reklama
Poczytałam.
Buty z Bartka super - ale my mamy wysokie podbicie i większość nie pasuje:((

Zresztą ja MUSZĘ przymierzyć... chociaz pewnie jakby u nas w sklepach nic nie było to tez bym internetowo kupowała...

Lili podobno CCC maja fajna serię - junior kids czy cos takiego... za 80 zł, koleżanka fajne kupiła...

Kotek medal z kartofla za sprzątanie:-):-) 1,5 godz żeś się kąpała:szok::szok::szok:
też klnę jak musze po swoim sierściuchu odkurzyć...

Kocurku wymieniaj wymieniaj! Te rzygi i szczyny najbardziej do mnie przemówiły! :-p

Moniu no ja też lubię przymierzyć i zobaczyć jak dziecko idzie w danym bucie. Do CCC w sumie może się udam...ale to nie po drodze kurka....zobaczę....I współczuję nocki!

Nieee MONI półtorej to mi z tym odkurzaniem zajęło, w tym odkurzanie pół godziny :-p To się w pale nie mieści, ile ten pies produkuje włosia :dry: TO JEDNO FAKTYCZNIE MNIE WKURZA (plus szczekanie) i tylko to wypominam memu Szanownemu, bo pies był jego marzeniem, a ja muszę się nim zajmować. Mogę wszystko robić, ale odkurzać codziennie po sypiącym się psie to jest przegięcie! A, no i prasować koszul też NIE :-D

LILU szczyny i rzygi to kultowe są :cool2: U nas jak kotek siknie se do kuwety, to Bilon poprawi, tak z litr potrafi wyszczać na kuwetę :-D Oczywiście kuweta kryta, więc wszystko ląduje wkoło! I jest wesoło!

Ostatnia edycja:
dobry;))

ja tam jestem zdania że lepiej zainwestować w dobry bucik dla dziecka,żeby później nie było że ktoś musi wydawać na ortopedę i wkładki specjalne za 150zł...niestety człowiek sam się uczy na własnych błędach....

Lil a buciki nie muszą mieć w środku kożuszka żeby było ciepło, ja mam dla dwójki z geoxa i nóżki im nie marzną, mimo tego,że kożuszka brak;)) wystarczy że chodzą, wtedy stópka pracuje i się ogrzewa;)) podobnie w innych bucikach z membraną;)

ja przelotem, muszę obiad zrobić i może uda mi się łazienkę wyszorować????

pozdrawiam wszystkie kobietki!!!

Paulinko ale geox to pewnie 200 zł +???

Kocurku uśmiałam się z tego litra szczyn!!!!!! Buhahaha! Ja mam akurat ciągle naszczane w kiblu, więc wyobraźnia mocno mi pracuje w tej kwestii!!!!!! :-p:-p:-p:-p

Aha i jeszcze jak Made mi napisała jakie ma godziny pracy to nawet jej zazdroszczę - też bym chciała taką pracę. Przyzwyczai nam się koleżanka! Szkoda tylko, że nie ma tam komputera :dry:

Bilon został przymknięty, kręci się toto ciągle i się podnieca każdym okruszkiem chleba, nie mogę dziecku spokojnie nic dać, bo wyjada z rączki, a Ola woła "Ań! Ań! Aaaańńńń" (znaczy: Am am) i już tak zasypał podłogę, że mała ma całe ubranko i łapki w sierści :sorry2:
Trafi mnie w końcu ojjj trafi......:eek:
O tej porze nie powinno mnie być w domu hehe

reklama
No nic ja czuję, że pójdę po prostu do tego kosmicznego sklepu i kupię takie butki jakie będą mi się wydawały najwygodniejsze. Nie mam jak jeździć po sklepach i szukać....

A co do zwierząt to milczę!!!!!!!!! Ale jakby ktoś chciał mojego kota to przyjmuję oferty!

Lecę o mała już nie śpi....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry