reklama

Staraczki forever!

LILI dziękuję za oświadczenie dot. Wioli :-p trochę mnie uspokoiłaś :eek: Zawsze to lepiej, jak ktoś jeszcze potwierdzi :-D

EWCIA a miałaś zorganizowaną opiekę dla synka? Czy szukasz pracy, którą można w domu wykonywać?

W szukaniu odpowiedniej pracy potrzebna jest cholerna determinacja, moja mama, kobieta z wykształceniem i doświadczeniem zawodowym kiedyś mi pokazała do ilu firm, na przestrzeni kilku lat, wysłała CV - do około dwustu:/ Nie mogłam uwierzyć.. A rozmów miała ładnych kilkadziesiąt.. Nie pasował wiek, ale w końcu się udało:)

Dziękuję MONIA chętnie przygarnę kubeczek, bo już ostatnie granulki wytrzepuję ze słoiczka:D

reklama
MONI my niby dziś luksusowo, bo o 6.30 :-) ale ja sama późno poszłam spać, bo musiałam porządnie poczytać, no i potem już nie mogłam spać przez wiercące się całą noc i stękające stworzonko..
A Wy jak?

Witam,

o taaaaaaakkkkkkk
kkkkkkkkkkkaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwyyyyyyyyy:sorry2:

Kuotku, z tego wszystkiego wyszło tyle, że akurat miałabym z kim Mikosia zostawić... ale najwidoczniej tak miało być...
Tu w okolicy już wszędzie poroznosiłam gdzie mogłabym pracować, także kiepsko...

u nas noc do doopy:dry: nie pamiętam już nawet kiedy ostatnio tak było, bo chyba z 5 miesięcy temu jak nie dalej... i moje Dziecię po chyba 6 miesiącach dostało paracetamol w syropie w nocy...

Kuocie, i jeszcze jedno odnośnie wczorajszego posta:-p tylko napisz, ze jedziesz, a i kawa sypana się znajdzie;-)

O jak tu rozmownie od rana :-):-):-):-):-)

Wioluś ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Nocek Wam współczuję! Ja się nauczyłam już wysypiać więc nie marudzę - ale żebyście nie myślały, że mnie mała z 4-5 razy na cyca nie budzi :-p:-p:-p:-p Plus wyjący Maciuś tuż po moim zaśnięciu :-p:-p:-p:-p I niestety nie mogłam z nim siedzieć, bo się mała od tego ryku obudziła, a byłam sama w domu - serce rozdarte dosłownie.....

Buziaki!

A w ogóle macie jakieś porady dotyczące bucików?? Mam pełno bucików a to po kimś, a to od kogoś....Ale żaden nie pasuje dobrze na nóżkę małej, żaden nie jest dość wygodny....a w związku z tym, że mała woli chodzić niż siedzieć w wózku to chyba kupię jej buty dopasowane na jej nóżkę konkretnie...nie za wysokie też...mięciutkie....Ale trochę żal mi kasy, bo buty dziecięce mają ceny z kosmosu dosłownie......

3 kooopa za nami, a nawet chyba i 4 idzie:eek: ileż można ja się pytam:rolleyes2:

Liluś, Bidulko :*
co do butków, to ja z tych co to jak mają kupować, to już na butach dla Małego, to raczej nie oszczędzam:sorry: jestem zdania, że dobry but dla dziecka, to podstawa choć nie powiem było i tak, ze i Mały dzieki dobrym koleżankom chodził w butkach po innym Dziecku, bo bym nie miała co założyć Mu...
i tak na zimówki odkładałam 3 miesiące, ale udało się:tak:
Ja jestem mega zadowolona z butków bartka. Na lato mieliśmy sandałki i w sumie kupując je, to dużo ryzykowałam, gdyż Mikołaj nie akceptował butów, to raz, a dwa ma wysokie podbicie... a butki były super dopasowane i Miki jak je założył, to już nie chciał ściągnąć:-D a wcześniej było to nie do pomyślenia, aby miał buty dłużej niż 10 minut. Teraz zimówki też mamy bartka, oczywiście kupowane w ciemno i w dalszym ciągu jestem zadowolona:tak: mam nadzieję, ze z kapci jak przyjdą też będę zadowolona:-)

Ewciu czyli zamawiasz przez allegro? Bo ja to mimo, że to moje drugie dziecko ciągle mam kłopot z dopasowaniem butków - i wolę jak ktoś mi w sklepie doradzi...Jak kiedyś kupiłam Maciusiowi sandałki to jeszcze tego samego dnia stracił przez nie ząbka, bo sandałki okazały się o 2 numery za duże :-(:-(:-(:-( Do dziś mnie to tak boli, że szkoda gadać....:-(:-(:-( W każdym razie Martynka wciąż niepewnie chodzi - więc chciałabym kupić dopasowane butki, ale z drugiej strony takie, żeby na całą zimę wystarczyły....No i wydaje mi się, że za wysokie nie mogą być - tylko takie do kosteczki...A Bartka w tym moim sklepie nie ma niestety...

hej :)

kawyyy tez chce :)))

pewnie zaraz na drzemke pojdziemy , bo pobudka znowu po 6 :wściekła/y:
no i leje , leje i leje wiec dzisiaj napewno w domu caly dzien .... nic to posprzatam chociaz :)
a jutro ma juz byc slonko , ale podobno straszny wiatr wiec nie wiem czy wyjdziemy ....

Asionku wstaw nam troche slonecznych zdjec, co ogrzeje sie przy nich:-p

hehe tak wstawialam slonce , ze i u nas dzisiaj zabraklo :) ale cieplo jest wiec nie narzekam jeszcze :)

No właśnie Asionku napisz nam jak się pocisz w tych Waszych upałach.....zimno mi.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y: A co do ciąż to ja wiedziałam o co chodzi oczywiście :-p:-p:-p tylko ja tak lubię się droczyć w kwestii ciąż :-p:-p:-p Co mi innego zostało????? :-p:-p
!

no w srode sie pocilam niezle bylo bardzo goraco :)
no jeszcze nic nie wiadomo roznie moze byc z ta ciaza :))) a noz kiedys sie trafi niespodzianka ? :)))

Na dobranoc była 6 kupa dnia dzisiejszego:eek: póki co siedzi cicho w tym łóżeczku, może a nóż zasypia, zajrzę za 20 minut jak nadal będzie cicho, żeby przykryć:-)

Dzięki dziewczyny;-)
szkoda trochę, ale nic na to nie poradzę...
Kur** ale najbardziej wkurzające jest to, ze na prawdę byłam święcie przekonana, ze to tylko formalność ten telefon:eek: przecież ona tak się cieszyła, że miałam doświadczenie, a zachwycona była, ze ja jestem taka wesoła!:eek: i co z tego, jak człowiek idzie spięty, to doopa,a jak wyluzowany, to jeszcze bardziej dooopa...

no szkoda i rozumiem rozczarowanie :( kurcze w koncu znajdzie sie cos i to takiego gdzie zarobki beda super , a godziny pracy fajne :))) &&&&&&&&&&&&&&&&&&

A w ogóle macie jakieś porady dotyczące bucików?? Mam pełno bucików a to po kimś, a to od kogoś....Ale żaden nie pasuje dobrze na nóżkę małej, żaden nie jest dość wygodny....a w związku z tym, że mała woli chodzić niż siedzieć w wózku to chyba kupię jej buty dopasowane na jej nóżkę konkretnie...nie za wysokie też...mięciutkie....Ale trochę żal mi kasy, bo buty dziecięce mają ceny z kosmosu dosłownie......

co do butow ja sie nie znam :)
ale ostatnio bylam w sklepie i babka taka z dwoma synami i mezem zaczela sie zachwycac Natem i tak stala i gadala z nim , a pozniej sie pyta mnie czy moze udzielic rady :) okazalo sie , ze ona ortopeda dzieciecy jest i dala kilka rad jakie buty kupowac
no i wyszlo na to , ze najlepsze takie trzewiki koniecznie za kostke , nozka niestabilna jeszcze i bardzo wazne jest zeby je usztywniac troche wlasnie takimi bucikami do 2r.z.
pytalam sie o kapcie i tez powiedziala , ze w domu takie same buciki , dziecku ie przeszkadza , a procentuje to na przyszlosc
ja mam troche taki butow i rzeczywiscie jak zaczelam je nakladac to maly lepiej chodzi :)
najgorsze a adidaski dla dzieci , a wlasnie takich butow sie kupuje duzo teraz ... w kazdym razie ja juz nie nakladam ich chyba , ze wiem , ze Nat lazic nie bedzie tylko w wozku zostanie :)

a fajne buciki i nawet , nawet cenowo sa w Deichmannie czy jak to sie pisze ( tutaj nie ma :/ ) marki Elefante ?? chyba tak ? i wlasnie takie trzewiki sa podobno rewelka :) mam zamiar je pokupowac jak bede w Pl teraz :)

reklama
Asionku co do ciąży to ja może by m się skusiła za 5 lat - ale wtedy to ja już będę za stara :-p:-p A co do butków to zgadzam się - tylko trzewiki! Koniecznie za kostkę, koniecznie z tym wyprofilowaniem we wkładce, najlepiej z atestem, i najlepiej nic sztucznego. Elefanetn też lubię. Ale mam jeden taki sklepik specjalistyczny z butkami dla dzieci i tam się chyba udam, bo tam właśnie pan mierzy dokładnie nóżkę dziecka i doradza jaki but kupić, żeby do wiosny wystarczył. A z wysokimi butkami to chodziło mi o takie do połowy łydki - jedne takie mam i widać, że małej niewygodnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry