• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Kuotek, to w takim razie oby takich udowodnień było jak najmniej;-)

ale ja to tam jestem zdania, że rozwydrzeńca można sobie wychować, gdy człek będzie się uginał i odpuszczał przy takich sytuacjach gdzie dziecko rzuca się na ziemię...
Ja to zawsze jak mały się rzuci i wali nogami, to ze stoickim spokojem mówię Mu "Synek, to na mnie działa, chcesz to leż i tup" :sorry2::-p szybko Mu przechodzi:-p

a co do Twej osoby Kutek, to w życiu bym nie powiedziała, ze Ty tak małomówna:sorry2:

reklama
Hej,

Monia
, czy wytrzeźwiałam? Nie wiem....świat jakiś dziś kolorowy i śmieszny :-D Ale na pewno zaspałam. Szef zapisał w kalendarzu, że się spóźniłam, bo ja zawsze przed czasem, a tu taki zonk :-D

Ewcia, śniłaś mi się. Piekłyśmy ciasteczka na święta w kształcie rybek :sorry2: Później układałyśmy je do kartonów i mówiłyśmy "na przeprowadzkę będą jak znalazł". Nie wiem, co to może oznaczać :-D
A nad ranem jakieś, sexy mi się śniły....fu.....bleh...:-D

ja też się cieszę,że dzisiejszy dzień się kończy....moje dzieci chyba jakiś spisek przeciwko mnie uknuły,mąż wrócił z pracy, więc pobiegłam chwilę na zakupy i zorientować się z 2 prezentami na gwiazdkę....

Ewelina ale szefa zadziwiłaś;)))

hej :)

kurcze caly dzien zlecial jakos nie wiadomo jak i kiedy ... maz mial byc na wieczor w pracy , a skonczyl po 1 i juz w domu zostal :) ma wolne do poniedzialku :rofl2:

widze nie tylko Natul mnie wykancza hehe , jakis bunt chyba maluchy maja .. moj jak cos chce to piszczy , a jak nie dam czy go zabieram , bo nie wolno czegos to sie wyrywa i siada z buntem :baffled: i tak cale dnieeeee

Mnie nie trzeba dwa razy powtarzać! :-p:-D:-D

Oto więcej z dzisiejszego szaleństwa zabawy -

Gotowałam :-D
Zobacz załącznik 517719

Rysowałam :-D
Zobacz załącznik 517720

Dostałam od pani balonika :-D
Zobacz załącznik 517721Zobacz załącznik 517722
A potem drugiego! :-D:-D
Zobacz załącznik 517723

Wooow...TO jest dopiero balonik...:szok::-D:-D
Zobacz załącznik 517724Zobacz załącznik 517725

Możemy wziąć tego żółwika do domu? :sorry2::-)
Zobacz załącznik 517726

piekna Olenka i jak super sie bawila !!
zazdrozcze takiego miejsca dla dzieci !! tutaj nie ma :( i bardzo ubolewam , bo Nat by mial radoche niezla :)

Asionku no to mnie pocieszyłaś co do łazienki. Mam nadzieję, że się wyrobię z kasą :-p I uraczę Was zdjęciami :-p:-p

oj ja juz czekam na fotki :))) bedzie bosko napewo !!

ASIONKU Tobie też by się przydało już wyspać...:sorry2:

Dobranoc :)

oj przydaloby sie i to bardzo , ale ja juz nie licze na nic eheh

Asionku, jeszcze nie wiem co, ale wiem, ze coś ze śrubami, to i u nas zda egzamin:tak: mamy pchacza, który zamienia się na motorek i tam właśnie są 4 śrubki i Mikołaj jak się do nich dorwie, to dziecka nie ma:-p a ostatnio ktoś mi mówił, ze w markecie (nie pamiętam już jakim) widział jakąś wieżę i właśnie w nią się wkręcało śrubki itp:tak: ale nic więcej nie pamiętam:zawstydzona/y:

mnie moje dziecko na dobranoc wykończyło... i jak chcę kolejnego, to po takich sytuacjach mam w głowie NIGDY WIĘCEJ...

no wlasnie widze maja podobne upodobania :)
jak znajdziesz cos fajnego poprosze o nazwe , albo linka :)

hehe mysli mamy podobne :) tez czasami nie chce nawet myslec o drugim berbeciu ...

Paulinko apropo rozmów o koopach to pozwól, że Cię uraczę - wczoraj mała wykoopkała dwie wielkie żurawinki w wannie (chyba ich nie trawi jeszcze) i natychmiast jedną porwała i zaczęła jeść :-p Musiałam jej z buzi wyciągać :-p:-p:-p:-p

wow :rofl2::szok::-D padlam :-D:-D

reklama
Dobry.
Kawyyyyy. Nocka do kitu!!!!!!! Młoda postanowiła za to mame nocnie wykończyć.... Już dawno nie bylam taka wściekła. Ale chyba wściekłośc to najlepsza motywacja:)) Nie tuliłam, nie dałam cyca, nie robiłam NIC (po tym jak próbując znaleźć sobie pozycję kilka razy mnie kopnęła, uderzyła, zgniotła) i poskutkowało tym że Młoda zasnęła w końcu....

Ewelina toś nieźle musiała szefa zadziwic jak sobie aż zapisał:-):-)

Asionek a na takie grzeczne dziecko Natulek wygląda:))

Paula, Kotek ja też się dziwię że przy moich zarobkach mam jakąkolwiek zdolność...A bierzemy oboje, tylko że mąż ma 0 dochody wpisane... ale wygląda to tak że bierzemy na 30 lat a powinniśmy spalcić w 15:) jak się ruszy u Zbyszka w pracy (a się w końcu zapowiada).

Lil i jak poszłaś spać po pierwszych reklamach?:-) Ja zawsze sobie obiecuję i zawsze zostaję...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry