reklama

Staraczki forever!

Monia
ooo widzisz ..i teraz dobrze gadasz;))) polać Jej hahahaa

Ewelinka
o to to ...gdzie te czasy ?? teraz ino to zostało ...
ale wspomnienia --> bezcenne ..i przymierzalnia Twoja aaaahahahaha
Ty demonie sexu Ty :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelinka??przymierzalnia????

padłam, doczytałam Was i padłam;)))

tylko pamiętam,że ktoś pytał o szczepienie, to była ostatnia dawka pentaximu (5w1), albo jak ktoś szczepi z przychodni to na błonnicę, krztusiec i inne
dziecko dostało draga w nóżkę, zapiszczało w sprzeciwie, skopało pana doktora bo stetoskopem badał i biło po rękach pana doktora i pielęgniarkę ze strzykawką...ale żyje, teraz śpi, mam nadzieję,że trochę odeśpi nockę bo będzie nie do życia kobietka dzisiaj....

Ewelina, no chyba że o spodnie chodzi;PPPP
a nic mi nie mów o tej mojej córce, siedzę teraz w kuchni a dookoła mnie armagedon, tzn. Maja gotowała i powyciągała mi z szafki garnki, miski, foremki do ciastek, chyba jej w weekend kupię w ikei garnki dla dzieci, może się do moich łaskawie odczepi???;)))

uuu to cholerstwo białe znów prószy...

Paulina, mamusine garnki i akcesoria są lepsiejsze od tych z Ikei :-D Także przemyśl zakupy ;-)
No spodnie, spodnie....a o czym Ty myślałaś??? :-D

Mama, :-D:-D A Twoje schody to nadal w użyciu? Znaczy w polerowaniu zadkiem? hahaha
A wiesz, że ten ochroniarz nadal "tam" pracuje? Zawsze dziwnie mi się przygląda hahahaha

reklama
Paulina, tak też pomyślałam, że Ty możesz o spódnicy...no rąbek się ciut uchylił :-D:-D

Monia,
ale czy ja Ci przeszkadzam się pytam???? Pracuj, a nie tu podglądasz !! Ja też pracuje, a co!:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry