reklama

Staraczki forever!

reklama
z siostrą rozmawiałam :-p się zeszło ..

MAMA z Bilonem to szkoda literek nawet... :dry: Ale co tam, naskarżę :-p

Cały dom osikany z zewnątrz, silnik od mechanizmu otwierania bramy już rdzewieje, ale to pikuś.. najgorzej, ze w domu zaznacza teren! Poza tym, on lubi kopać i niszczyć drzewka :( Poza tym, jest strasznie postrzelony, taki wieczny, rozpuszczony szczeniak. Wszystkie psy, które znam są spokojniejsze i bardziej ułożone :/ Co nie wyklucza jego ewidentnej uczuciowości, najchętniej by we wszystkim uczestniczył i caaały czas przy człowieku się kręcił. No i w związku z tym mój stosunek do niego standardowo oscyluje między sympatią, a zmęczeniem/zniechęceniem...

Kocurek
uuła :sorry2::baffled:
wiesz co Ci powiem ...moja kumpela z pracy też ma labladora ino czarnego :)
i Ona mu taką dużą poduszkę kupiła co by sobie ulżył ...yyyyy wiesz o co kaman :-Di podobno jak tak sobie pojeździ to spokojnieszy jest i mniej męśki hahahaaa czyli mniej teren zaznacza ;))
a zdjęcia pikne..a to jak leży na plerach suuper hahahahaaa te uszy ;))

kochana ja mogę oczywiście Bonusława wysłac ,ale Tobie na smsa bo ja nadal ciemna masa komputerowa i fotek nie umiem wstawiać ..
tyle,że telefon zmieniałam i mi część kontaktów wzięło i wcięło więc jesli umiesz z smsa wstawić na forum fote to poproszę na pw Twój numer i wyślę :)

Seks, sikające psy, dzielnica świń - co ja tu mogę dodać :-)

suszarkę nad wanną :-D

Monia
a co Ty sikasz po kontach zamiast z nami i naszymi &&&&...

Ewelinka
dwie laski ....yyyy trochę dużo tej uciechy by było ,ale wiesz ..dobrze mieć coś w zapasie jak jedna laska zaniemoże :-p
żółwik dla Miłoszka :)

Ostatnia edycja:
Kocurek
śliczne !!
na prawdę cudne --> a to z Olą

Monia
nastepnym razem prosze dać znać to zebranie zrobimy na bb i w napięciu poczekamy :)) ehhhhh gdzie te czasy jak tu się hurtowo sikało hahahahaaa

reklama
Lil, nie ma takiej opcji! :no: Już nie...

Krzysiulek,
gdzie te czasy, co Ci eska wysyłałam, że lody smakuję w jaskini lodowej? buhahaha i że w trójkę wrcacamy - miałam przeczucie, ech....jakie to cudne czasy były :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry