reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki forever!

MONIA ale fajnie, ze już macie ofertę do poważnego rozważenia! :))))))))))))))))

LIL Moni ma opinię specjalisty, a ja sama wieszała szafki z IKEA w łazience i dziury wierciła sama w kaflach zwyczajną wiertarką :D

EWELINA hehe... no uwierz, że ja "na żywo" jestem zupełnie inna :p Mnie tylko te bezgłośne literki pasują :))) W naturze nie mówię, tylko patrzę i słucham i wszyscy myślą, że się wywyższam może, abo co... a ja nie lubię rozmawiać, ot co :sorry2: No chyba żeby przy dobrym piwie lub winie i dobrym towarzystwie i o tym co mnie interesuje :-p

DZIEŃ DOBRY!

Ostatnia edycja:
reklama
Jest Boogie??? Halo halo halo!!! Słońca troszkę poproszę i słodyczy :-):-):-):-)

Kocurku Ty małomówna jesteś? :szok: Kurka ciekawe jak ja bym została oceniona na żywo in real :-p:-p I mówisz, że Ci kafle nie popękały???

Moniu i jak podpisujecie umowę? Kurcze i płacić już od teraz byście musieli? Jak Wam się to widzi? A jakbyście znaleźli lepsze mieszkanie potem?

LIL dość powiedzieć, że nie odbieram telefonów od rodziny i znajomych.. nawet od rodziców. Ludzie naprawdę do mnie nie dzwonią. Ja nie potrafię i nie cierpię prowadzić rozmów typu "Co u Ciebie?" i różnych grzecznościowych. Tylko rzeczowe i na temat i najlepiej krótko :sorry2: Zawsze w momencie, kiedy druga strona oczekuje, że ja o coś zapytam, albo odpowiem, to zapada taka niezręczna cisza, bo nie mam bladego pojęcia CO powiedzieć :eek:

LIL mi nie popękały, ale ja nadzwyczajnie ostrożna byłam :p

Kotek mam identycznie:)) Moja teściowa i pól jej wsi twierdzi że zadzieram nosa i się wywyższam:-)

Lil nie podpisujemy niczego, oglądamy dalej. A jak nic lepszego nie będzie to sie omówimy z gościem na płatności w ratach. Połowę kasy mamy, więc kredyt na drugie pół byśmy wzięli np w kwietniu... ale to zobaczymy jeszcze...

A ja teraz nic nie robię tylko mieszkania oglądam... cholera by to... terminy mam:baffled::baffled:

Moja teściowa już stwierdziła, że mam ją w dupie i jestem samolubna :sorry2: ale ona niegroźna jest :-p

Bo nigdy nie dzwonię i nie trajkocę i nawet nie odbieram od niej, co dla niej jest nie do pomyślenia :no: A dla mnie całkiem do pomyślenia, bo PO CO takie gadki szmatki ciągle typu "Wszystko ok?" "Tak, to pa". To bezsensowne i nielogiczne. Gdyby nie było okey, to wtedy by ktoś dał znać..:dry:

Kout to powinnaś wczoraj z moją mamą pogadać...ja też nie wiem o czym można tyle gadać....powiem zawsze co u dzieci i już, ale wczoraj byłam już podła i powiedziałam mojej mamie że muszę kończyć bo M. ma dziś imieniny i sobie tak ładnie usiedliśmy i w ogóle, moja mama się zmieszała, złożyła życzenia M. i pożegnała....no już rady z nią nie dawałam, zaczęłam trudny temat z bratem i mama próbuje wejść buforem między nas....

aaaa a wiecie,że moja babcia to dopiero potrafi dzwonić do swojej córki?? gdy A. urodziła małą to rano wyglądało to tak,że był telefon,że Hania się obudziła, zjadła i koopkę zrobiła...dwie godziny później raport też i tak cały dzień, a jak nie dzwoniła to babcia się obrażała
teraz ograniczyły się do telefonu 2-3 razy dziennie bo A. pracuje....

aaa Kout jak mój mąż zobaczył ten komplecik z coccodrillo to powiedział pierw,że fajny a potem że 'będzie się brudził"!!!! padłam, normalnie jakby to on prał!!!
tylko mam mały myk...brak outletu w Ś. najbliższy pewnie w Poznaniu, poszukam czegoś innego;) a co rozmiarów, Maja nosi czapkę 46....małą ma główkę, 48 za duże i czapka kupiona w h&m na 1-2 latka jest za duża i na oczka spada

reklama
Do góry