reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki grudniowe 2012

annie.

Rodzenie bliźniaków to cecha rozrodcza, którą dziedziczy się po przodkach ze strony kobiety. Jeśli bliźnięta występują w rodzinie mężczyzny nie stanowi to gwarancji na powtórzenie tego we własnym przypadku.

ale może dokonacie jakiś cudów :) :happy2:

reklama
No u mnie też są bliźniaki więc może może :-) wogóle to mój TŻ straszny panikarz bardziej niż ja. Wczoraj posmutniał to się zapytałam dlaczego. A bo mu sie przypomniało ze go w przedszkolu kolega kopnął w jajo i co jak on teraz nie może mieć dzieci :-D

annie. no to skoro po Twojej stronie są bliźniaki to może,może :-D

u mnie mimo stymulacji nie przytrafiłyby się bliźniaki, a też się o tym naczytałam :) niestety było tylko 1 jajo :)

hehe :happy2: na pewno może! ja się zastanawiam czy plemniory mojego G są dobre , hmm bo jak się nie uda to trzeba jego zbadać - ale myślę,że jak raz się udało i to przypadkiem to teraz też :-)

butterfly napewno jest wszystko ok ;-)

Ostatnio jak sie mielismy przytulać to ja poszłam jeszcze na chwile do łazienki i słysze że TŻ cos gada do siebie. Pytam się czy cos mu sie w głowie poprzestawiało to się oburzył i mówi że on serwuje swoim zołnierzom gadke motywacyjną :-)

annie. haha dobre ;-) ja mojego wczoraj spuściłam na drzewo :-D chciało mu się brykać, ale mi nie - nie chciało mi się nawet nóg ogolić więc jak to tak, nie lubię tak :-D muszę być gładka jak pupcia niemowlęcia!

ło matko! wcisnęłam się w legginsy antycellulitowe :-D

annie. testuje :happy2: bo dostałam bieliznę z gatty od siostry i szwagra pod choinkę i w pakiecie miałam też legginsy, ciasne jak cholera (ale siora mówiła,że też musiała się w nie wpychać) - ale jak chodzę to czuje,że mi ściskają tyłek i uda :blink:

reklama
Dzien dobry laseczki

.....trzymam kciuki za kazda z was, sama wiem co to znaczy czekac co m-c, szukac objawow a pozniej rozczarowanie....
Jesli moge podpowiedziec to proponuje sprawdzic zolnierzyki M, u nas po kolejnych m-cach nie udanych, gdzie tempka i testy owul wskazywaly ze owulka byla i przytulasy byly w dniach pozytywnego testu ale mimo tego pudlo zrobilismy badanie zolnierzykow. Okazalo sie ze sa za slabe, za leniwe.....szok....kolezanki z forum podaly jakie wit kupic dla M i po 3 m-cach faszerowania wit powtorka badan....wynik 98% poprawnych :). W listopadzie badania a w grudniu test pozytywny.
A co do testow owul to ja polecam w 100%, ja uzywalam paskowe i uzywalam te z buzka.

Zycze powodzenia i wytrwalosci, a dla kazdej zaswieci sloneczko i kazda z was bedzie chwalila sie fasolka :)

Milego dzionka

Do góry