Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jeszcze całe 2 dni
. Witaj Ashlee 
Witam wszystkie grudniowe staraczki :-) Jestem tu nowa i tak jak większość tutaj staram się od grudnia 2012 o dzidziusia ... Jak narazie brak efektów ... Postanowiłam zapisać się na forum, żeby się troszkę podnieść na duchu.

Nanncy--> witamy w ekipie:-)
karola--> cieszę się, że naturalnie @ przyszła, teraz już, na pewno, będzie tylko lepiej:-)
Dziewczyny, czuję, że mam owulację. Wczoraj test pozytywny, dziś jeszcze "pozytywniejszy", do tego czuję TEN ból owulacyjny i na szczęście eM w domu, więc postawimy kropkę nad i, bo od dwóch dni już "pracujemy" nad fasolką
Pochwalę się testem owulacyjnym, a co mi tamZobacz załącznik 528919 Słaba jakość, bo zdjęcie robione aparatem, ale krecha jest gruba i mocna:-)
Witam dziewczynyteż jestem staraczkiem grudniowym i chciałam się dołączyć, bo w grupie raźniej
tym bardziej że to czekanie jest takie długiieee

U mnie w domu nigdy nie było zwierzaka, bo rodzice nie chcieli mieć psa w domu. Natomiast mój S zawsze miał zwierzaki, a że mamy nie duże mieszkanie to postanowiliśmy kupić yorka. Wszyscy mówili że yorka nie można łatwo nauczyć czystości, ale byłam mile zaskoczona bo szybko się nauczył. Jest strasznie kochany, jak tylko byś udawał że płaczesz to on zaraz się pojawia i pociesza.
To zdjęcie w środku to jak był malutki.