Nanncy
Fanka BB :)
Karola - no prawie się pobeczałam .... to napewno Twój Kotek tylko w innym futerku
Ja również jestem kociarą a mój Kotecek siedzi właśnie na kolankach i z tego powodu ciężko mi pisać na kompie heheh
Kasieczek - Duphaston biorę 1 tabletkę dziennie od 16dc przez 10 dni. Gin chyba wiedział co robi? Jak do niego poszłam 13dc to miałam torbiel 2,5cm z niepękniętego pęcherzyka i straszne bóle. W domu doczytałam o tym blokowaniu owu ale czytałam też, że niby 1 tabletka nie blokuje, jak również, że luteina blokuje a duhpaston nie. Obecnie mam mętlik w głowie
Ja również jestem kociarą a mój Kotecek siedzi właśnie na kolankach i z tego powodu ciężko mi pisać na kompie heheh Kasieczek - Duphaston biorę 1 tabletkę dziennie od 16dc przez 10 dni. Gin chyba wiedział co robi? Jak do niego poszłam 13dc to miałam torbiel 2,5cm z niepękniętego pęcherzyka i straszne bóle. W domu doczytałam o tym blokowaniu owu ale czytałam też, że niby 1 tabletka nie blokuje, jak również, że luteina blokuje a duhpaston nie. Obecnie mam mętlik w głowie

... moja siostra na brytyjczyka i kicia też jest super ale widać że całkiem inny ma charakter niż mój. Ona to taka że pójdzie tylko tam gdzie chce, trzeba być dla niej dobrym to moze sie zlituje położy na kolanach ale tez jest słodka. No taka spokojna damulka. Mój za to mały diabeł wcielony który na krok cie nie odstąpi. Dobrze że mu przeszło ściąganie firan